Domica

20 properties have been leased in the last 30 days.

Molenkade, 3645 AX Vinkeveen

Molenkade, 3645 AX Vinkeveen
€1,500 /mo

General

Dit schitterende gemeubileerde appartement bevindt zich op een prachtige locatie direct aan de Vinkeveense Plassen. Het appartement bevind zich in een heerlijke omgeving en is ideaal om lekker te relaxen. Midden in één van de mooiste watersportgebieden van Midden-Nederland, centraal gelegen in de Randstad en goed bereikbaar. Het park waar het appartement zich aan bevindt bestaat uit vijftig riante... More info

Features

Offer
Reference number DHV00705
Price €1,500 per month
Deposit €1,500
Furnishing Yes
Furnishing Furnished
Acceptance By 01 November 2017
Obtainable from 01 November 2017
Ownership rights Whole lot
Construction
Type of residence Apartment, mezzanine, apartment
Floor 1st floor
Type of construction Existing estate
Construction period 2005
Surfaces and content
Plot size 75 m²
Effective area 75 m²
Content 225 m³
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 3 of which (2 bedrooms)
Outdoors
Location At waterside
Unobstructed view
Sheltered location
Outside village
On waterway
Boiler
Combiboiler Yes

Description

Dit schitterende gemeubileerde appartement bevindt zich op een prachtige locatie direct aan de Vinkeveense Plassen. Het appartement bevind zich in een heerlijke omgeving en is ideaal om lekker te relaxen. Midden in één van de mooiste watersportgebieden van Midden-Nederland, centraal gelegen in de Randstad en goed bereikbaar. Het park waar het appartement zich aan bevindt bestaat uit vijftig riante appartementen die zijn verdeeld over zes karakteristieke gebouwen. Ruim van opzet en fraai afgewerkt zorgen ze voor luxueus wooncomfort.

Indeling:
Via de slagboom krijgt u toegang tot het terrein waarna u uw eigen appartement kunt betreden. Het appartement bevind zich op de eerste etage te bereiken via de trap. U stapt binnen in de hal welke u toegang geeft tot alle vertrekken. Rechts de kleine slaapkamer, ca. 15m2 en links de grootste slaapkamer 20m2. De badkamer is voorzien van douche, ligbad en vast wasmeubel.

De woonkamer, aan de achterkant van het appartement is ruim, erg licht en netjes gemeubileerd. Het zonnige balkon is te bereiken middels het schuifpui. Het gehele appartement is voorzien van een nette laminaat vloer en nette wand afwerking. De keuken, aan de zijkant van de woonkamer is voorzien van hedendaags inbouwapparatuur en luxe. Tevens kunt u het raam en deur open zetten.

Bijzonderheden:
- Per direct beschikbaar
- Huurperiode bespreekbaar
- Gunning eigenaar

Voor meer informatie of het inplannen van een bezichtiging kunt u contact opnemen met Domica Hilversum. 035-2018411 of hilversum@domica.nl

Social