Domica

33 propriétés ont été louées dans le dernier 30 jours.
Domica Kampen

Domica Kampen

P/a Assendorperstraat 8 8011KA ZWOLLE
Domica Kampen is de verhuurmakelaar van Kampen en omstreken.

Kampen: Een levendige en bruisende stad. Een oude Hanzestad helemaal aan de benedenloop van de rivier de IJssel in de Nederlandse Provincie Overijssel. Kampen is bestuurlijk door middel van een Netwerkstad-overeenkomst verbonden met Zwolle.

Een leuke stad in Overijssel om te wonen en te werken. Ook als verhuurmakelaar gespecialiseerd in particuliere huur, verhuur en beheer van woningen weten wij daar alles van!

Op zoek naar appartement, studio, studentenkamer, vrijstaande villa, of gezinswoning? Lekker centraal wonen in het gezellige en karakteristieke centrum?
Of op zoek naar de rust en ruimte van onze populaire woonwijken? Bij Domica Kampen hebben wij een breed aanbod woningen in alle prijsklassen, zowel in Kampen als de Gemeenten daarbuiten.

Als actieve en succesvolle verhuurmakelaar zijn wij continu op zoek naar uitbreiding en verbreding van ons woningaanbod. Heeft u een woning te huur, bijvoorbeeld omdat verkoop lastig verloopt, en u wilt verhuren onder de Leegstandswet? of bent u (institutioneel) belegger, en zoekt u een betrouwbare, stabiele en professionele partner voor de verhuur en het beheer van de portefeuille? Laat u geheel vrijblijvend adviseren. Domica Kampen is u hierin graag van dienst!

Meer weten? Een afspraak maken? Direct inschrijven als woningzoeker? Bel of mail naar onze vestiging in Zwolle/Kampen. Onze collega’s kunnen u alles vertellen over de vele (ver)huur mogelijkheden.

Social