Domica

33 propriétés ont été louées dans le dernier 30 jours.
Domica Enschede

Domica Enschede

Nieuwstraat 15 7311 HX APELDOORN
Welkom bij Domica Enschede: met ruim 158.000 inwoners is Enschede dé hoofdstad van het Oosten. Cultuur, sport, wonen en werken; in Enschede is de ideale omgeving gecreëerd om te zijn!
“Te zijn wie je bent, te worden wie je wil zijn!”. Met een bruisend centrum met geweldige terrassen en grote winkelketens afgewisseld met leuke boetiekjes,  fraaie wijken, en de compleet opnieuw opgebouwde wijk Roombeek is Enschede een stad met vele gezichten.

Doordat de stad één van de grootste universiteiten van Nederland huisvest trekt Enschede ieder jaar duizenden studenten die voor zeer veel levendigheid zorgen. Met een zeer goede werkgelegenheid ontwikkelt Enschede zich jaarlijks terwijl het Twentse “Noaberschop” er voor zorgt dat je je nooit alleen hoeft te voelen.

Enschede beschikt over een groot aantal sportverenigingen. Er zijn tientallen voetbalverenigingen in Enschede en omgeving, waarvan F.C. Twente de bekendste is. Deze profclub heeft een grote maatschappelijke betrokkenheid en wordt door de fans in Enschede op handen gedragen.
Ook tennis, hockey, waterpolo, volleybal en vele andere sporten worden fanatiek bedreven op de banen, velden en baden. Kortom: Enschede is een stad van nu!

Annonces récentes de Domica Enschede

Équipe de Domica Enschede

Social