Domica

40 propriétés ont été louées dans le dernier 30 jours.

Durgerdammerdijk, 1026 CG Amsterdam

Durgerdammerdijk, 1026 CG Amsterdam
2 750 € /mo

Général

Dit karakteristieke geheel gerenoveerde dijkhuis (beschermd monument gebouwd in 1907) met goede indeling en mogelijkheden is een echte woning voor rustzoekers op een droomplek dichtbij Amsterdam. Zeer geschikt voor mensen die liefhebber zijn van water en het landelijke leven, maar toch ook de wens hebben dicht bij de stad wonen. Deze unieke woning biedt aan de voorzijde prachtig uitzicht op de zei... Plus d'info

Caractéristiques

Offre
Numéro de référence DAM02520
Prix ​​demandé 2 750 € par mois (meublé, rembourrés)
Caution 5 000 €
Non meublé Oui
Non meublé Meublé
Acceptation En consultation
Obtenu à partir de Mercredi 1 mars 2017
Les droits de propriété Beaucoup
Construction
Type de résidence Maison, Manoir, maison individuelle, MAISON DE LA DIGUE
Période de construction 1900
Surfaces et contenu
Taille du terrain 185 m²
Surface utile 185 m²
Contenu 390 m³
Configuration
Nombre d'étages 3
Nombre de chambres 4 (1 dont la chambre à coucher)

Description

Dit karakteristieke geheel gerenoveerde dijkhuis (beschermd monument gebouwd in 1907) met goede indeling en mogelijkheden is een echte woning voor rustzoekers op een droomplek dichtbij Amsterdam. Zeer geschikt voor mensen die liefhebber zijn van water en het landelijke leven, maar toch ook de wens hebben dicht bij de stad wonen. Deze unieke woning biedt aan de voorzijde prachtig uitzicht op de zeilhaven, het IJmeer en de vuurtoren van Durgerdam terwijl u achter het huis vanuit de heerlijke tuin kunt genieten van het weidse uitzicht met het grazende vee en de ondergaande zon.

Het mooie dijkhuis is gebouwd in 1907 en altijd zeer goed onderhouden. Er is in 2001, 2009 en 2013 veel aan het huis verbouwd; zo is de speciaal in landelijke stijl (met natuurstenen blad en witjes-tegels) ontworpen keuken in de onderdijk verlengd, waardoor er een heerlijk grote en sfeervolle woonkeuken is ontstaan. De openslaande deuren leiden naar de intieme tuin met een ruime loungecorner en een stoere eethoek. U kunt lang van uw tuin genieten want deze ligt uit de wind en heeft diverse terrassen en plekken waar u vrijwel op ieder moment van de dag de zon kunt opzoeken.

Op deze woonlaag bevindt zich ook de zeer ruime badkamer met grote wastafel, inloopdouche en apart toilet dit is in 2010 volledig vernieuwd en beschikt over een ruime walk-in closet. Hier is ook een ruime kast voor de wasmachine en droger.

De hoofdentree bevindt zich op dijkniveau en via de hal komt men op de woonverdieping met open haard. Deze is licht en biedt middels raampartijen prachtig uitzicht aan alle kanten. Het uitgebouwde deel van de keuken vormt het ruime dakterras welke toegankelijk is vanuit de woonkamer met een tweetal openslaande deuren. Vanuit hier heeft men prachtig uitzicht op de weilanden.

De slaapverdieping daarboven heeft in 2008 een extra dakkapel gekregen en er is veel kastruimte bijgebouwd in de stijl van het huis. De ramen zijn verlengd waardoor de bovenverdieping prachtig ruim en licht is geworden. Hier is een tweede toilet met wastafel met de mogelijkheid hier een tweede badkamer te maken en er kan op deze verdieping een tweede slaapkamer gerealiseerd worden.

Op 3 minuten rijden ligt de Landmarkt met heerlijk verse biologische producten en op 7 minuten rijden vindt u het Buikslotermeerplein waar zich de meeste grote warenhuizen bevinden.

Durgerdam is een gezelllig en gemoedelijk dorp in Landelijk Noord, het dunbevolkte deel van het stadsdeel Amsterdam-Noord. Het voormalige vissersdorp heeft de status van beschermd dorpsgezicht. Durgerdam biedt een jachthaven, diverse sportverenigingen en is per auto vanuit Amsterdam en vanaf de ring A10 snel te bereiken tevens is er een frequente busdienst.

Bijzonderheden:
• Geïsoleerd dak en gedeeltelijk vloerisolatie.
• Gedeeltelijk dubbele beglazing
• Via een trap bereikt men de voordeur (vernieuwd in 2014), onder trap is een kast met een afdak voor houtopslag.
• Open haard.
• Buitenschilderwerk voor het grootste gedeelte gedaan en nagelopen in 2015.
• Al het binnenschilderwerk is in 2014/2015 gedaan.
• Twee schuren ook recentelijk geschilderd, waarvan de grotere fietsschuur is gebouwd in 2013.
• Tuin is bereikbaar via achterom.
• Op de eerste verdieping mogelijkheid om tweede slaapkamer en tweede badkamer te creëren.
• Mogelijkheid om woonkamer uit te bouwen door het terras erbij te betrekken.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor 020 - 639 11 49 of amsterdam@domica.nl

Social