Domica

18 propriétés ont été louées dans le dernier 30 jours.

De voordelen van een aanhuuropdracht bij verhuurmakelaar Domica?

De verhuurmakelaars van Domica informeren je graag naar de voordelen van een zoekopdracht in de huidige hectische verhuurmarkt

Aanhuuropdracht bij Domica

Bij de woningen die Domica op haar website aanbiedt, werken de Domica verhuurmakelaars in opdracht van de verhuurder.

Maar in veel gevallen kan het ook interessant zijn om een (betaalde) zoekopdracht naar een particuliere huurwoning bij een Domica kantoor  te plaatsen. 

Ben je bijvoorbeeld nog niet erg bekend in de stad waarin je een woning zoekt? Ben je altijd net te laat en is die leuke woning die je op internet hebt gevonden, alweer verhuurd? Ze je op tegen het onderhandelen over huurvoorwaarden en de huurprijs? Of ontbreekt het je simpelweg aan tijd op de bezichtigen?  Dan is het inschakelen van Domica als aanhuurmakelaar ideaal t voor jou! De Domica verhuurmakelaars gaan dan actief op zoek naar jouw nieuwe thuis!

Het Domica aanhuur-stappenplan:

1.    Het bepalen van jouw woonwensen
Waar ben je naar op zoek? Wat is je budget? Je Domica verhuurmakelaar helpt met het vaststellen van jouw woonwensen. Aan de hand daarvan stellen wij een zoekopdracht op. Vervolgens gaan wij binnen ons uitgebreide netwerk en in de regio op zoek naar de geschikte huurwoning voor jou.

2: Het inplannen van een bezichtiging
Je Domica verhuurmakelaar plant met jou de bezichtigingen van één of meerdere woningen in. Natuurlijk halen wij je, thuis of op je werk, op. We laten je de buurt (en alle leuke hotspots!) zien en bekijken de woning(en). Zijn deze huurwoningen niet naar wens, dan zoeken wij natuurlijk door. .Heb jij je nieuwe thuis gevonden,  dan gaan wij voor jou in onderhandeling met de verhuurder om tot een overeenkomst te komen.

3. Onderhandelen
Natuurlijk proberen wij voor jou de beste deal te realiseren. Hiervoor gaan wij in onderhandeling met de verhuurder over de huurperiode, de huurvoorwaarden en de huurprijs. Wij checken de staat van de woning en andere praktische zaken. Is er bijvoorbeeld een energielabel, is alles goed verzekerd en veel meer waar jij als huurder geen zorgen over wilt hebben. Als alle partijen akkoord zijn, wordt de huurovereenkomst opgesteld. De Domica verhuurmakelaar beoordeelt je huurcontract en neemt deze uitgebreid met je door. Tot slot zorgen wij ervoor dat deze door alle partijen wordt ondertekend 
4. Financiële afwikkeling
Het huurcontract is ondertekend en de datum van de sleuteloverdracht van je nieuwe thuis komt dichterbij. Jouw Domica verhuurmakelaar begeleidt je bij de betaling van de huur en eventuele waarborgsom.

5. Sleuteloverdracht
De sleutel worden bijna overgedragen en de datum van de verhuizing is in zicht. De Domica verhuurmakelaar adviseert je over de verhuizing, zodat de overgang naar je nieuwe thuis goed voorbereid kan worden. Daarnaast kunnen wij je assisteren met het afsluiten van contracten voor  essentiële zaken als gas water, elektra, TV en internet. Hierdoor kan jij zorgeloos je nieuwe thuis intrekken. Je Domica verhuurmakelaar is natuurlijk aanwezig bij de sleuteloverdracht. Wij stellen een compleet inspectierapport (inclusief fotorapportage) voor je op. 

De verhuisdozen staan klaar in je nieuwe thuis. Helaas moet je deze zelf uitpakken, maar jouw Domica verhuurmakelaar staat altijd voor je klaar als je tijdens de huurperiode vragen hebt!

Ook een Domica aanhuurmakelaar inschakelen en benieuwd naar de kosten voor zo’n zoekopdracht?  Bel de Domica verhuurmakelaar bij jou in de buurt.

Social