Domica Rotterdam, de grootste makelaar op gebied van huur en verhuur van woonruimte in Rotterdam

Domica Rotterdam is een verhuurmakelaar die zich kenmerkt door zijn buurtkennis, klantgericht werken en zijn flexibiliteit. Mede daardoor is Domica Rotterdam toonaangevend in zijn werkgebied.

Het accent van ons werkgebied ligt in de directe omgeving van Rotterdam en nabijgelegen plaatsen. Onze gebiedskennis op gebied van woningverhuur is zeer groot en met al onze contacten kunnen wij snel iets voor u betekenen. Deze specialisatie stelt ons in de gelegenheid om snel te kunnen schakelen.

Domica Rotterdam stelt zich sterk op voor persoonlijk contact en goed advies. Juist in de tijd van het internet, waarin communicatie snel en kortstondig is. We zijn u graag van dienst bij huur- en verhuurtransacties .

Voor verhuurders die hun gemeubileerde appartement willen verhuren aan Expats bieden wij een uniek ontzorgingsconcept, wij informeren u graag

Voor meer informatie over ons kantoor en onze dienstverlening kunt u ten alle tijden contact met ons opnemen via 010-2680024 of bezoek onze website voor het actuele aanbod.