Franchiseorganisatie Domica zoekt franchisenemer voor de regio Haarlem

Domica heeft op dit moment 20 vestigingen verspreid over heel Nederland. Stuk voor stuk gerund door enthousiaste ondernemers, die met behulp van onze formule al vele mensen aan een nieuwe thuis hebben geholpen. Door onze nauwe samenwerking wordt het landelijk succes en uitgebreide netwerk, op lokaal niveau aangevuld met de regionale kennis van onze ondernemers. 

Om ons netwerk verder uit te breiden en iedereen nog beter van dienst te zijn, zijn wij op zoek naar enthousiaste en gedreven ondernemers die Domica samen met ons nog verder op de kaart kunnen zetten. De dynamische vasthoedmakt van de regio Haarlem biedt veel kansen op gebied van vraag en aanbod, vandaar dat wij met spoed op zoek zijn naar een enthousiaste franchisenemer/Mobiele Makelaar om hier een Vliegende Start te maken! 

Ondernemen in Haarlem met Domica
Onze missie is; “Bij Domica voelt iedereen zich thuis!”
Dat geldt niet alleen voor de huurder of verhuurder, maar ook voor al onze collega’s. Door onze jarenlange ervaring in de verhuurmakelaardij hebben wij een gedegen kennis van de markt. Het Domica team bestaat uit 60 gedreven collega’s die hun kennis over de verhuurmakelaardij met je delen en waarmee je ideeën en kansen die zich voordoen kunt bespreken. Je werkt als Mobiele Makelaar in Haarlem dus nooit alleen!

De Mobiele Makelaar: een vliegende start als zelfstandig ondernemer met Domica! 
Heb jij ambitie en ondernemersgeest? Heb je affiniteit met de dynamische onroerend goed markt van Haarlem? Dan heb jij alles in je om succesvol Mobiele Makelaar te worden bij én met Domica. 

Wij helpen je op weg met de ‘Domica Starkerskit’; een compleet ondernemerspakket waardoor je meteen kunt starten als Domica verhuurmakelaar in Haarlem.

De Domica Starterskit omvat o.a.: een lease auto in de Domica huisstijl, een laptop met alle Domica programma’s en bestanden, een lokaal telefoonnummer, inhoudelijke- en commerciële trainingen, drukwerk, POS-materiaal en natuurlijk de ondersteuning van het Domica team. Ook als startende ondernemer voel jij je thuis bij Domica! 

Meer informatie over “Ondernemen met een vliegende start” als Mobiele Makelaar kun je nalezen op:  http://www.domica.nl/137-2e8e/mobiele-makelaar-bij-domica

 
Ga jij de uitdaging direct aan? Stuur dan vandaag nog je CV met pasfoto en motivatie naar demobielemakelaar@domica.nl