U zoekt huisvesting voor uw expats of technische personeel ? Bel dan nu Domica Rotterdam voor het grootste aanbod van gemeubileerde woningen in de regio Rotterdam en Hellevoetsluis

Het regelen van huisvesting voor expats en technisch personeel is vaak de taak van de werkgever. Rotterdam is een snelgroeiende stad van Nederland waar veel vraag is naar huisvesting voor buitenlandse werknemers. Het is daarom vaak lastig om geschikte huurwoningen te vinden, maar niet bij Domica Rotterdam.

Domica is al jaren toonaangevend op de Nederlandse huurwoningenmarkt. Met ons brede aanbod van woningen, appartementen en studio’s huisvesten wij al decennia lang expats en technisch personeel met succes. Wij zijn gevestigd in Rotterdam, maar zijn ook in de omliggende woonplaatsen als Barendrecht, Schiedam, Hellevoetsluis, Spijkenisse en Vlaardingen  actief. Domica biedt alleen degelijke huurwoningen aan, waarin uw buitenlands personeel van alle gemakken bent voorzien en waarin zij zich snel thuis voelen.  


Domica Rotterdam verhuurt woningen voor verschillende periodes, zo kunt u er voor kiezen een jaar een woning te huren, maar zes maanden is ook een optie.  Mocht u een woning bij Domica Rotterdam voor uw expats willen huren, hebben wij eerst meerdere gegevens van u nodig. Indien deze kloppen gaan wij met u op bezichtiging en stellen wij later ook een waterdicht huurcontract voor u op. Dit allemaal om onaangename verassingen tussen de huurder en verhuurder te voorkomen.


Kijk voor ons actuele aanbod op de website van Domica.  Mocht uw woning er niet tussen staan kunnen wij ook een zoekopdracht voor u uitvoeren, dan gaan onze verhuur makelaars de huurwoningenmarkt voor op, op zoek naar de woning die bij u past en geschikt is voor uw buitenlandse medewerkers.

Enthousiast geworden? Neem dan contact op met ons kantoor zodat we uw mogelijkheden kunnen doorspreken.


Domica Rotterdam

Telefoon : 010-2680024 of mail naar rotterdam@domica.nl