Vertrouwd een woning verhuren in Overijssel doe je bij Domica Zwolle

U heeft een woonruimte, appartement, of kamer in de regio Zwolle beschikbaar die u voor een paar maanden, een aantal jaar, onbepaalde of op basis van de leegstandswet wilt verhuren. Domica Zwolle is de specialist in tijdelijke en/of permanente verhuur met een uitgebreid netwerk van huurders, verhuurder, expats en projectontwikkelaars en meer dan ruime kennis van huurrecht en haar regelgeving.   

  De verhuurmakelaars van Domica Zwolle

=        -  bieden u vrijblijvend een adviesgesprek op maat over de mogelijkheden en voorwaarden inzake verhuur en advies over de huurprijs van uw huurwoning in Zwolle

=          -brengen uw woning in zwolle onder de aandacht  bij potentiele huurkandidaten op onze eigen website domica.nl, als op partnersites als Funda, VBO en Pararius.

=          -zoeken en selecteren potentiële huurders voor uw woning in Zwolle. De verhuurmakelaars van Domica Zwolle stellen de kandidaten d.m.v. een bezichtiging of een gesprek op kantoor altijd aan u voor. U als verhuurder beslist of de voorgestelde kandidaat in aanmerking komt om te huren. 

=        -  Wij van Domica Zwolle faciliteren de bezichtigingen met kandidaat huurders. 

=         - maken een huurovereenkomst op maat betreffende uw verhuursituatie.  

Daarnaast nemen wij naast de verhuur, graag de ondersteuning over inzake het technisch (onderhoud en reparaties) en financieel beheer (innen, controleren en doorstorten van de huur) gedurende de huurperiode van uw huurder in Zwolle.

Door ons zeer ruime en grote landelijke netwerk in de Nederlandse verhuurmarkt zijn wij in staat ook uw woning in Zwolle snel en goed te verhuren aan de perfecte kandidaat.

Domica Zwolle staat voor Vertrouwd (ver)huren.