Woning huren in Barendrecht

Bent u op zoek naar een woning in Barendrecht? Dan bent u bij Domica Rotterdam aan het juiste adres! Wij bieden woningen aan in de gehele regio Rijnmond, zo hebben wij ook huurwoningen uit Barendrecht in ons aanbod.

Barendrecht is een middelgrote gemeente op het eiland IJsselmonde en behoort tot de stadsregio Rotterdam. Alle voorzieningen van de grote stad zijn aanwezig, maar ook de voordelen van een groene, gemoedelijke en levendige gemeenschap. Bovendien is er op het gebied van cultuur en vrije tijd meer dan genoeg te beleven. Wat Barendrecht zo uniek maakt is de positie, waarbij de gemeente een verbinding vormt tussen de Hoeksche Waard, het Drechtstedengebied en Rotterdam.

De gemeente Barendrecht is te verdelen in twee delen, het centrum en Carnisselande.       Carnisselande is een jonge wijk waar veel jonge gezinnen wonen, terwijl in het centrum de oude kenmerken nog te vinden zijn.

Domica Rotterdam huisvest al jaren huurders met succes. Dit gebeurd altijd op een snelle en vakkundige manier. Door ons brede aanbod kunnen wij veel voor u betekenen. Bent u benieuwd naar uw mogelijkheden? Neem dan contact op met ons kantoor of maak een vrijblijvende afspraak zodat we uw mogelijkheden kunnen doorspreken.

E: rotterdam@domica.nl
T: 010-2680024