Waarom verhuurmakelaar worden bij Domica, dit zijn je werkzaamheden:

Als verhuurmakelaar bij Domica ben je verantwoordelijk voor het werven van je eigen cliënten (huurders en verhuurders) en het koppelen ervan aan geschikte woonruimte. Samen met je collega’s heb je als doel de klant optimaal te bedienen en ben je er altijd naar op zoek de dienstverlening en de kantooromzet naar een hoger niveau te tillen en nieuwe kansen te zien en te pakken. 

Je informeert en begeleid huurder en verhuurder bij de contractuele- en financiële afwikkeling van het dossier, volgens de vastgestelde procedures. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de acquisitie t.b.v. het uitbreiden van ons klantenbestand: gezien de grote vraag is dit met name gericht op de uitbreiding van het woningaanbod.

Je werkzaamheden bestaan uit;
• Het voeren van intake gesprekken met woningzoekenden en het doornemen van het actuele woningaanbod zowel persoonlijk als telefonisch.

• Het genereren van omzet uit verdienmodellen als: (betalende) inschrijvingen/woningzoekenden, beheer, en aansluitingen contracten nutsvoorzieningen 

• Acquisitie ten behoeve van het uitbreiden van de beheerportefeuille, het bestand van huurders, huiseigenaren en woningen. Netwerken en koud acquireren en maakt hier een onderdeel van uit


• Het dagelijks uitvoeren van advertentie- en marketingactiviteiten (bv. Versturen van mailings en nieuwsbrieven, Klantenvertellen, bijhouden social media)


Het selecteren van huurwoningen alsmede het (in)plannen van nieuwe woningopnames en bezichtigingen van het actuele woningaanbod. 


• Contractuele- administratieve en financiële afwikkeling van dossiers.


• Beantwoorden van persoonlijke- en algemene correspondentie.

• Het uitvoeren van bezichtigingen, inspecties en opnames.

• Het ‘verkopen’ van beheer t.b.v. het uitbreiden van de beheerportefeuille die is ondergebracht bij Vivenda-Vastgoedmanagement 

• Representatief houden van kantoor, voertuigen en andere bedrijfseigendommen.

• Wekelijkse en maandelijkse (commerciële- marketing- en omzet)rapportage aan het management

Wat verwachten wij van een verhuurmakelaar:

Grote commerciële inzet, ambitieus, pro-actief, samenwerken, oplossingsgericht, zelfstandig denkend, op tijd op kantoor, geen negen tot vijf mentaliteit, verantwoordelijkheidsgevoel. Kortom: je ziet je kantoor als ‘jouw’ kantoor en handelt daar ook naar op alle fronten!

Heb/ben jij:

-       MBO+, werk en denk niveau (HBO afgestudeerd in een commerciële richting is een pré)

-       Rijbewijs B

-       Affiniteit met de dynamische vastgoedbranche

-      

Wat biedt Domica jou?

Een uitdagende baan met veel zelfstandigheid in de verhuurbranche. Salaris is afhankelijk van leeftijd en ervaring. Kijk snel op de website van Domica voor de verhuurmakelaar-vacatures die wij momenteel bij Domica beschikbaar hebben.