Uw woning verhuren aan expats in Rotterdam door Domica

Verhuren aan expats in Rotterdam doe je bij Domica Rotterdam!
Bent u een vastgoedbelegger, particuliere verhuurder in Rotterdam of regio Rijnmond en wilt u uw vastgoed, woning of appartement verhuren? Dan bied Domica Rotterdam u de mogelijkheid om uw woning professioneel te laten verhuren aan vooraf goed gescreende expats. Domica is altijd geïnteresseerd in nieuwe woningen en appartementen in Rotterdam om te verhuren, daarom bent u bij Domica aan het juiste adres om uw woning aan te bieden aan de huurmarkt in Rotterdam en omstreken.
Domica Rotterdam spreek dagelijks met vele expats die op zoek zijn naar een huurwoning in Rotterdam. Veel expats vinden geven ons aam de volgende punten belangrijk te vinden welke regelmatig besproken worden tijdens de  intake gesprekken die wij met de expats voeren.

Moderne huurwoningen speelt bij het merendeel van de expats in Rotterdam een grote rol. Het budget van de expats verschilt veel waardoor iedere woning in basis interessant kan zijn. Wel zoeken de meeste expats naar gemeubileerde huurwoningen of appartementen in het hogere segment van de markt. Van betaalbare  studio’s tot luxe penthouses. Over het algemeen zijn woontorens zoals New Orleans of Calypso aan Kruisplein gewilde huur appartementen door de perfecte ligging.
Uit onderzoek van Domica Rotterdam blijkt dat expats een lift belangrijk vinden. Om deze reden zal de voorkeur van een expat sneller gaan naar een woning die beschikt over een lift. Ook een parkeerplaats is een grote meerwaarde voor een expat. Veel expats hebben een huurauto en willen hiervoor een parkeerplaats bij de woning huren.

Expats bij Domica Rotterdam zoeken bijna altijd naar gemeubileerde huurwoningen of gemeubileerde appartementen. Dit komt omdat zij veel van hun eigendommen in hun vaderland achterlaten tot zij klaar zijn met de interim werkzaamheden in Nederland. Hierom is het een must dat uw huurwoning of appartement volledig gemeubileerd is. Dit betekend dat ook alle huisartikelen zoals bijvoorbeeld theedoeken en bestek aanwezig moeten zijn in de woning. Wij noemen dit ook wel hotelklaar. Domica beschikt over een inventarislijst
Expats werken vaak na hun ‘normale’ werkuren ook thuis. Om deze reden is het u aan te raden dat er internet is in uw huurwoning aanwezig is. Om internetverbinding aan te vragen kost dit 2 a 3 weken en dit kan een belemmering zijn voor een expat om te huren. Advies is daarom om deze vooruit vast aan te vragen voor uw potentiele huurder. Gas/water/elektriciteit zijn van belang in uw woning aangezien dit ook veel tijd kost voor een expat om dit aan te vragen. Om uw woning klaar te maken voor de expats van Domica Rotterdam is het belangrijk dat u de hierboven genoemde wensen vervult. Dan kan Domica Rotterdam u garanderen dat uw woning in no-time verhuurt wordt aan de expat die aan uw zoekprofiel voldoet.

Domica Rotterdam ziet dat veel verhuurders vaak voor een langere periode hun woning willen verhuren. Hierbij kunt u denken aan een periode van 12 maanden of langer, ook wel onbepaalde tijd verhuur genoemd. Sommige expats zijn er voor een korte periode van 3 tot 6 maanden (ook wel Short-Stay genoemd). De groep expats die voor een deze periode een woning zoeken is enorm groot. Dus Domica Rotterdam raad u aan als u snel uw woning wilt verhuren, is Short-Stay zeker een oplossing.