Woning huren bij Domica Rotterdam, Esther Dekker vastgoedspecialist geeft advies

Bent u op zoek naar een huurwoning in Rotterdam of omgeving?  Zoekt u een gestoffeerde of een gemeubileerde woning ? Dan is Esther Dekker van Domica Rotterdam dé verhuurmakelaar die u kan helpen met het vinden van de juiste huurwoning.  


Naast het eigen aanbod van direct beschikbare huurwoningen kan u Esther Dekker ook als aanhuur makelaar in de arm nemen. Zij gaat dan actief op zoek naar de juiste huurwoning of appartement voor u in Rotterdam en onderhandelt voor u over de huurprijs en huurvoorwaarden voor u. Daarbij controleert Esther Dekker voor u of het huurcontract voldoet aan de wettelijke vereisten 
Domica Rotterdam is gespecialiseerd in het snel en vakkundig huisvesten van huurders, met name gericht op de professionele expat markt. Dankzij het brede aanbod in huurwoningen en beschikbare appartementen en het grote netwerk in vastgoed kan Domica altijd wel iets voor u betekenen. 

Bent u enthousiast geworden naar uw mogelijkheden die Esther Dekker van Domica u kan bieden? Neem dan contact op met ons kantoor in Rotterdam zodat we kunnen kijken wat we voor u kunnen betekenen. 
Telefoon :010-2680024
E-mail: rotterdam@domica.nl 


Meer informatie over Esther Dekker en verhuren van vastgoed in Rotterdam ? Zie: http://woningverhurenrotterdam-blog.nl