Wie een woning in regio Dordrecht wil verhuren kan professioneel advies inwinnen bij Domica Dordrecht

De verhuurmakelaars van Domica Dordrecht hebben heel veel vraag naar huurwoningen in de regio Dordrecht; van studenten tot expats... en alles ertussen! 'Wij worden dagelijks gebeld door geschikte kandidaten die met spoed op zoek zijn naar een huurwoning in Dordrecht', aldus een van de Domica verhuurmakelaars. 

Domica Dordrecht is sinds medio 2015 officieel lid van branchevereniging VBO. “Om lid te worden van de VBO moeten wij  aan bepaalde voorwaarde voldoen en is ons personeel geschoold”. Aldus een opgewekte medewerker van het bedrijf.

“Eind 2014 hebben wij vanuit Domica gezamenlijk een cursus huurrecht gevolgd vanuit het VBO en hebben daarna examen gedaan. Het is een goed gevoel om te weten dat ons personeel nu goed geschoold is en wij onze klanten dus goed kunnen adviseren”.

“Verhuurders zijn zuinig op hun woonruimte en wij begrijpen dat het een voorrecht is om een woning van een verhuurder te mogen bemiddelen.”  Domica Dordrecht doet er alles aan om dit zo professioneel mogelijk te doen met de kans op zo min mogelijk leegstand.

Dat franchiseorganisatie Domica hard in ontwikkeling is, is voor een buitenstaander goed merkbaar. Domica heeft een landelijk netwerk aan huurders en verhuurders en een bekende website die maandelijks oor 100.000 personen wordt bezocht.

Domica Dordrecht is een dynamisch bedrijf dat op dit moment hard aan het groeien is. “Domica is natuurlijk al langere tijd een gevestigde naam in de markt, het is mooi dat we dit nu nog verder uit kunnen bouwen”.

Wilt u meer informatie over het verhuren van uw woning of heeft u per direct een woning beschikbaar? Neem dan contact op met Domica Dordrecht, de koffie en medewerkers staan voor u klaar!