Profiteer van de lage rente: investeer in vastgoed in Hilversum

De economie trekt aan en de huizenmarkt in de regio Hilversum ook. Niet alleen verkoopmakelaars merken dat, maar ook wij als Hilversumse verhuurmakelaars merken dat. Er is veel vraag naar huurwoningen in de regio Hilversum. Vooral expats zijn op zoek naar kwalitatieve huurwoningen.

Dé tijd om te investeren in vastgoed dus. De rente is bovendien historisch laag! Domica Hilversum merkt dat bestaande beleggers weer vastgoed bijkopen en nieuwe beleggers juist nu gaan investeren in vastgoed.

Ook beleggen in vastgoed in de regio Hilversum. Hier wat tips van de verhuurmakelaars van Domica Hilversum. 

  1. Betrek een Domica Hilvesum verhuurmakelaar bij uw aankoopproces. Een verhuurmakelaar van Domica weet immers exact wat een huurder wil, hoe een huurder denkt en welke wijken in Hilversum erg geliefd zijn en... waar huurwoningen dus binnen no-time verhuurd zijn
  2. Bedenk aan welke doelgroep u wilt verhuren in Hilversum. De doelgroep waar u aan wilt verhuren is onlosmakelijk verbonden met de plek waar u een object gaat kopen. Geliefde expatwoningen liggen vaak weer op een andere locatie dan woningen voor young professionals of studenten. De Internationale School en Nike zijn lokaties waar veel Expats bij in de buurt willen wonen
  3. Heeft u een parkeerplaats bij de woning in Hilversum? Dit is een grote pré: een parkeerplaats heeft een grote meerwaarde voor zowel expats als young professionals
  4. Check het gemeentelijk beleid. Bent u voornemens om een object in Hilversum te splitsen of te verbouwen? Via de gemeente Hilversum kunt u nakijken wat er op het betreffende object van toepassing is. Tevens kunt u via ruimtelijkeplannen.nl nakijken wat het bestemmingsplan is op het adres dat u op het oog heeft.
  5. Kijk naar de indeling van het object. Hoeveel slaapkamers heeft het?  Een appartement met 2 slaapkamers is absoluut populairder dan een appartement met 1 slaapkamer. Maar kijk daarnaast ook of de indeling logisch is. Is de badkamer goed te bereiken, of moet er misschien e.e.a. omgegooid worden? En hoe makkelijk is dit te doen?

Wilt u meer informatie over de aankoop van een beleggingsobject in Hilversum. De verhuurmakelaars van Domica Hilversum informeren u graag naar uw aankoop en/of verhuurmogelijkheden in Hilversum.