Verhuren als belegging

Huren is ‘hot’! Economisch gaat het beter, de verkoopmarkt trekt aan, de vraag naar woonruimte stijgt en bovendien is de rente is laag. Dit is hét moment om als belegger te investeren in vastgoed!

Domica assisteert bij de het aankoopproces van uw belegging
Overweegt u tot aankoop van een beleggingspand over te gaan? Betrek dan een Domica verhuurmakelaar bij het aankoopproces. De makelaars van Domica kennen de lokale markt en weten wat huurders willen. Wij voeren graag, namens u, de onderhandelingen bij de aankoop!

Maximaal rendement op uw vastgoedbelegging
Domica weet als geen ander hoe belangrijk rendement is van de verhuur van uw vastgoedportefeuille en denkt graag met u mee of optimalisatie mogelijk is.

Verhuur van uw vastgoedbelegging
Het overgrote deel van het aanbod van Domica bestaat uit woningen, appartementen en kamers/studio’s van beleggers. Wij weten wat voor u als belegger belangrijk is aan een huurder. U zoekt immers een stabiele bewoner die voor een aantal jaren uw huurder blijft. Daarnaast is het van belang een huurprijs te bepalen die voldoet aan de eisen van het woningwaarderingsstelsel én die past binnen de huidige markt. 

Laat Domica u adviseren over uw vastgoedbelegging
De verhuurmakelaars van Domica zijn u graag van dienst om uw leegstand te minimaliseren en te beoordelen of u op dit moment wel een optimaal rendement haalt uit uw verhuurde object(en). Heeft u 1 woning of een portefeuille met meer dan 50 objecten? Laat u vrijblijvend door ons informeren.

Neem direct contact met ons op.

Mijn woningen stonden altijd 3 maanden leeg en met Domica wordt het bijna altijd 1-op-1 verhuurd! Eindelijk het rendement waar ik naar op zoek was.” 
‘’Dit jaar heb ik via verschillende Domica vestigingen al 4 nieuwbouwprojecten van 40-70 appartementen succesvol laten verhuren, zo’n 5 maanden voor de oplevering!’’