Woonruimte in Delft verhuren aan betrouwbare huurders of Expats?

Heeft u woonruimte beschikbaar? Verhuurmakelaar Domica biedt diverse mogelijkheden aan voor verhuur van uw vastgoed in Delft aan expats voor korte of lange termijn. 

Vanwege de grote vraag is Domica naarstig op zoek naar gestoffeerde en/of gemeubileerde woningen en appartementen in de regio Delft. De Domica verhuurmakelaar hebben veel contacten met multinationals in de regio Delft voor het plaatsen van expats en professionals voor ons woningaanbod.

Domica: persoonlijk, betrouwbaar, betrokken! 

Voordat wij uw woning in de verhuur nemen, komen wij graag bij u langs voor een persoonlijk gesprek om de mogelijkheden van verhuur in Delft te bespreken en te adviseren over de verhuurprijs. Vervolgens maken wij een presentatie om uw woonruimte zo adequaat mogelijk aan te bieden op de bekende Domica website en alle relevante woonwebsites zoals bijvoorbeeld Funda, Jaap, Huislijn en VBO. Pararius.

In overleg met u plannen wij bezichtigingen in met potentiële huurders. Uiteraard is er altijd een verhuurmakelaar van Domica aanwezig om kandidaat huurders een rondleiding te geven door uw woning in Delft. Domica beschikt over de mogelijkheid om huurders financieel te verifiëren. Wij verzorgen het huurcontract en zorgen voor een uitgebreid inspectierapport bij oplevering. Via partner Vivenda-Vastgoedmanagement is het mogelijk om de woning gedurende de huurperiode financieel en technisch te laten beheren. Zo heeft u geen omkijken naar uw vastgoed in Delft!

Bent u enthousiast geworden over de mogelijkheden van verhuurmakelaar Domica!