Domica Leiden is onderdeel van franchiseorganisatie Domica

Domica is de grootste verhuurmakelaar van Nederland. Sinds januari 2015 heeft Domica een vestiging in Leiden. Leidse franchisenemer Madelon van der Hoeven-Wolf en haar team staan dagelijks klaar voor woningzoekenden, beleggers en verhuurders om hen van advies te voorzien omtrent huur en verhuur.

Verhuurmakelaaar Domica Leiden beschikt over een grote database van woningzoekenden en een ruim netwerk van expats en bedrijven waarmee wordt samengewerkt. Verhuurder en woningzoekenden in de regio Leiden kiezen voor Domica Leiden vanwege de persoonlijke aanpak van Madelon en haar medewerkers. Verhuurders doen graag zaken met het Domica kantoor vanwege de degelijke screening van huurders, kennis van huurrecht en lokale marktkennis. Het Domica kantoor is lokaal en op social media erg actief. Huurders kunnen bij ons binnen 24 uur een huurwoning vinden, aldus eigenaresse Madelon. Verhuurders kunnen bij bovendien binnen een aantal werkdagen aan een goede en zorgvuldig gescreende huurder helpen.

Het verhuren van woningen is echt een vak apart, een specialisme binnen de makelaardij. Dat weet franchiseorganisatie Domica als geen ander. Met ruim 20 jaar ervaring op gebied van verhuur, een landelijk netwerk en 19 vestigingen door heel Nederland, weet Domica als geen ander wat geen ander wat u als huurder of verhuurder belangrijk vindt!

Madelon van der Hoeven-Wolf en haar medewerkers heten u van harte welkom op het kantoor van Domica Leiden:

Domica Leiden

Langebrug 852311 TJLEIDEN

071-8200378
, leiden@domica.nl