Appartement huren Amsterdam Noord.

Zoekt u een appartement om te huren in Amsterdam Noord? Domica Amsterdam heeft voor u het juiste aanbod. Neem snel contact op met Domica Amsterdam voor het vinden van een geschikt appartement in Amsterdam Noord.

Amsterdam ten noorden van het IJ bestond slechts uit het schiereilandje de Volewijck, waarover de stad Amsterdam in 1393 de rechten kreeg. Tot 1795 was hier het galgenveld waar veroordeelde criminelen na de executie werden opgehangen. Het gebied dat nu Amsterdam-Noord vormt wordt sinds 1824 doorsneden door het Noordhollands kanaal, dat aan de zuidzijde via de Willemssluizen in verbinding staat met het IJ. Pas in de 19e eeuw groeide dit stuk Amsterdam door aanplempen met havenslib en droogmaken. Zo ontstonden de Buiksloterham en Nieuwendammerham.

Amsterdam Noord is tegenwoordig een opkomende buurt in Amsterdam. Er zijn in Amsterdam Noord verschillende populaire uitgaansgelegenheden zoals het Wilhelmina Dok, de IJkantine, de NDSM werf en de Undercurrent. Domica Amsterdam biedt in Amsterdam Noord appartementen in verschillende soorten en maten. Amsterdam Noord heeft een groot winkelcentrum genaamd Boven IJ. Hier is een groot aanbod van winkels en eetgelegenheden. Amsterdam Noord staat is 24 uur per dag gratis te bereiken middels 4 verschillende veerboten. Het gebruik van de veerboot is gratis.

Neem snel contact op Domica Amsterdam voor het vinden van een appartment in Amsterdam Noord.