Woning huren in Elst Gelderland? Makelaar Domica Arnhem heeft huurwoningen.

Woning huren in Elst gelderland? 
 
Elst is een dorp in de Gelderse gemeente Overbetuwe. Elst heeft 20.561 inwoners (1 januari 2010). Tot 2001 was Elst een zelfstandige gemeente. Op 1 januari 2001 is de gemeente Elst gefuseerd met de gemeenten Valburg en Heteren tot de gemeente Overbetuwe.
 
Elst ligt tussen Arnhem en Nijmegen en is bereikbaar via de A15 en A325. Ook is er een station met een directe trein- en busverbinding naar eerdergenoemde steden. Omdat het dorp tussen Arnhem en Nijmegen in ligt, is het erg populair als woonplaats voor forensen. Mede daarom groeit Elst hard.
Al vanaf 2004 wordt er gebouwd aan de wijk Westeraam, waardoor Elst er uiteindelijk 2500 woningen bij krijgt. Ten zuiden van het dorp verrijst een nieuwbouwwijk,Vinkenhof. Ook is er een nieuwe rondweg om het centrum aangelegd, waardoor men sneller van A naar B kunt, zonder door het centrum of over het spoor te hoeven reizen. Elst ligt in de Betuwe, hier wordt veel fruit gekweekt. De Elstar appels komen dan ook uit Elst.

 
Jaarlijks worden er verschillende evenementen georganiseerd in Elst. De Nijmeegse Vierdaagse komt elk jaar weer op de eerste wandeldag door Elst.
Carnavals vereniging Zet m op organiseert jaarlijks het Carnaval en Zomer Carnaval
Er word 2 maal per jaar kermis gehouden op het Europaplein. Ook is er jaarlijks een braderie, straatmuziekanten festival, schaatsbaan in de winter, Elst op stelten, nacht van Elst, rommelmarkt, jeugd triatlon op de Rijkerswoerdseplassen etc.
Eind 12de begin 13de eeuw is de paardenmarkt ontstaan. Met zicht vanuit de dorpskern ( Dorpsstraat) op de toren van Elst (Elstertoren) wordt hier al enkele eeuwen de handel in paarden gehouden. De paardenmarkt van Elst is enorm populair en is een regelrechte attractie voor de ruime omgeving zowel in economische als toeristisch aspect. De gehele kern van Elst staat vol met paarden van alle soorten en maten. Als men de echte paardenmarkt traditie in Nederland wilt aanschouwen dan kan men hier goed terecht. Deze paardenmarkt staat te boek als een van de grootste in Nederland. Men kan hier een keuze maken uit zeker 2000 pony’s en paarden.
 
Domica helpt u graag bij het vinden van een huurwoning in Arnhem.
Zoekt u een verhuur makelaar in om te huren in Elst? Dan bent u bij Domica aan het goede adres. Als verhuurmakelaar Arnhem helpen wij u zoeken naar de geschikte huurwoning in Arnhem. Op deze website kunt u via de uitgebreide zoekfunctie uw voorkeuren opgeven. U kunt zich direct online inschrijven, zodat onze professionele verhuurmakelaar u kan helpen. Zij adviseren u welke geschikte woningen beschikbaar zijn, zorgen voor de bezichtiging en bemiddelen voor u.