Huis verhuren Veldhoven

Heeft u dubbele lasten en wilt u uw huis verhuren in Veldhoven? Of heeft u een huis in Veldhoven als belegging? Of bent u gewoon geïnteresseerd in uw huis verhuren in Veldhoven? Of gaat u tijdelijk naar het buitenland en wilt u uw huis in Veldhoven verhuren? Dan bent u bij Domica Eindhoven aan het goede adres. Domica Eindhoven doet er alles aan om de verhuurder een betrouwbare huurder te bezorgen. De screening betreft bijvoorbeeld identiteitsbewijs, bankafschriften/betrekking/vast inkomen, ‘credit check’. Wij hebben met bijna alle grotere bedrijven in de regio een samenwerkingsverband. Bij Domica Eindhoven is uw huis verhuren dus in goede handen. 

Veldhoven
De plaatsnaam Veldhoven komt van hove, een vroegere vorm van het woord hoeve, waarbij eerst moet worden gedacht aan te exploiteren grond, en in tweede instantie aan een gebouw. Een groep hoven is een gehoofte; later wijzigde dit woord zich in gehucht. Hieruit ontstond de naam Veldhoven, aanvankelijk dus een benaming voor een onbeduidend gehucht.

Huis verhuren Veldhoven
Om uw woning goed aan te kunnen bieden is het van belang te weten waar uw doelgroep ligt. Domica Eindhoven kent de huurmarkt goed en richt zich voornamelijk op het verhuren van huizen aan expats. Bij het verhuren van uw huis in Veldhoven aan expats is daarom van belang te weten waar een expat naar opzoek is en welke woonwensen deze stelt. Domica Eindhoven kent deze wensen en kan u dus goed en snel helpen met uw huis verhuren in Veldhoven. Neem gerust contact met ons op zodat wij u verder kunnen helpen. Telefoonnummer 040-7820040