Domica

37 propriétés ont été louées dans le dernier 30 jours.

Bordeslaan, 5223 ML 's-Hertogenbosch

Bordeslaan, 5223 ML 's-Hertogenbosch
1 595 € /mo

Général

Luxe gemeubileerd appartement in de populaire wijk "Paleiskwartier"!!

Op loopafstand van het centraal station en het centrum gelegen, royaal 3 kamerappartement met uitzicht over de stadsvijver en een privé-parkeerplaats in de onderliggende garage.

De woning:

Entree/gang met de videofooninstallatie en een verbinding met de heerlijk ruim bemeten sfeervolle woonkamer met een schuifpui naar h... Plus d'info

Caractéristiques

Offre
Numéro de référence DDB01941
Prix 1 595 € par mois (frais de service inclus, meublé)
Caution 3 190 €
Non meublé Oui
Non meublé Meublé
Statut Loué
Acceptation En consultation
Obtenu à partir de Mardi 1 août 2017
Les droits de propriété Beaucoup
Construction
Type de résidence Appartement, appartement en galerie
Étage 4ème étage
Type de construction Immobilier existant
Période de construction 2004
Surfaces et contenu
Taille du terrain 110 m²
Surface utile 110 m²
Contenu 290 m³
Configuration
Nombre d'étages 1
Nombre de chambres 3 (2 dont les chambres)
Chaudière
Combiboiler Oui
Equipements
Parking Parking

Description

Luxe gemeubileerd appartement in de populaire wijk "Paleiskwartier"!!

Op loopafstand van het centraal station en het centrum gelegen, royaal 3 kamerappartement met uitzicht over de stadsvijver en een privé-parkeerplaats in de onderliggende garage.

De woning:

Entree/gang met de videofooninstallatie en een verbinding met de heerlijk ruim bemeten sfeervolle woonkamer met een schuifpui naar het zonnige op het zuidwesten gesitueerde balkon vanwaar een vrij uitzicht over de stadsvijver. Direct grenzend aan de woonkamer is de halfopen woonkeuken(Bulthaup) welke beschikt over een prachtig design en is uitgerust met diverse inbouwapparatuur waaronder een oven, een vaatwasser en een 4-pits kookplaat.

Vanuit de centrale gang zijn tevens de slaapvertrekken bereikbaar. De ouderslaapkamers is voorzien van een ruim 2-persoons bed en een grote kast in hoekopstelling. De tweede slaapkamer is op dit moment in gebruik als werkkamer.

Vanaf de gangzijn ook het toilet, de badkamer en de praktische berging bereikbaar. In deze berging bevindt zich het aansluitpunt voor de droog- en wasapparatuur. De badkamer beschikt over een keurge wastafel en een mooi afgewekte inloopdouche. Het gehele appartement is goed onderhouden en bijzonder stijlvol afgewerkt met o.a. een fraaie houten vloer en moderne kleurstellingen. De ruimte, kwaliteit in de afwerking, de gunstige ligging t.o.v. van het centrum, centraal Station en de diverse uitvalswegen en natuurlijk de bijzondere moderne architectuur van het Paleiskwartier, maken dit appartement tot een ideale combinatie.

Mocht u de woning graag willen bezichtigen of wilt u graag meer informatie? Neem dan direct contact op met ons kantoor op 073-6128110 of denbosch@domica.nl. U mag natuurlijk ook altijd binnenlopen bij ons kantoor aan de Schaarmeesterstraat 194 te 's-Hertogenbosch.

Social