Domica

23 propriétés ont été louées dans le dernier 30 jours.

Heerendonklaan, 5223 XS 's-Hertogenbosch

Heerendonklaan, 5223 XS 's-Hertogenbosch
1 150 € /mo

Général

Zeer gunstig gelegen hoekappartement met een licht balkon op het zuiden en een berging op de begane grond en voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving.
Het appartement maakt onderdeel uit van een kleinschalig appartementencomplex. De ligging van het complex is zeer gunstig op korte afstand bevindt zich het Westerpark en het Concordiaterrein, het Centraal station, het Paleiskwartier en... Plus d'info

Caractéristiques

Offre
Numéro de référence DDB02018
Prix 1 150 € par mois (frais de service inclus)
Caution 1 150 €
Rembourré Oui
Rembourré Rembourré
Acceptation Par mardi 1 août 2017
Obtenu à partir de Lundi 2 octobre 2017
Les droits de propriété Beaucoup
Construction
Type de résidence Appartement, appartement en galerie
Étage 3ème étage
Type de construction Immobilier existant
Période de construction 2002
Surfaces et contenu
Taille du terrain 90 m²
Surface utile 90 m²
Contenu 240 m³
Configuration
Nombre d'étages 1
Nombre de chambres 3 (2 dont les chambres)
Chaudière
Combiboiler Oui

Description

Zeer gunstig gelegen hoekappartement met een licht balkon op het zuiden en een berging op de begane grond en voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving.
Het appartement maakt onderdeel uit van een kleinschalig appartementencomplex. De ligging van het complex is zeer gunstig op korte afstand bevindt zich het Westerpark en het Concordiaterrein, het Centraal station, het Paleiskwartier en uiteraard het Bossche centrum.

Begane grond:
Entree met hal, trapportaal, lift en toegang tot de bergingen.

Derde verdieping:
Via de verrassend ruime hal komt u dit mooie appartement binnen.
In de hal vindt u de meterkast, een royale berging met de CV installatie. Verder treft u in hal nog de aparte toiletruimte aan.

De verrassend ruime en lichte woonkamer is voorzien van een mooie houtenvloer en grote ramen waardoor u naast veel licht ook van het prachtige uitzicht kunt genieten. Tevens is vanuit de woonkamer het zonnige balkon te bereiken. Het gehele appartement is voorzien van net stucwerk en neutrale kleurstelling. De moderne half open keuken is in hoekopstelling geplaatst en is voorzien van veel inbouwapparatuur. Zo treft u hier o.a. een koelkast, een 4-pits gasfornuis, een afzuigkap, vaatwasser en een combi-magnetron oven aan.

Het appartement beschikt verder over twee fijne ruime slaapkamers.

De badkamer is voorzien van een ligbad met douche, een wastafelmeubel en de aansluitingen ten behoeve van de was en droog apparatuur.

Op de begane grond van dit complex vindt u nog de eigen ruime berging.

Voor het complex treft u voldoende parkeerruimte aan.

Naast een keurige afwerking beschikt dit appartement over extra brede deuren waardoor het appartement ook goed toegankelijk is voor minder validen.

Mocht u de woning graag willen bezichtigen of wilt u graag meer informatie? Neem dan direct contact op met ons kantoor op 073-6128110 of denbosch@domica.nl.

Social