Domica

37 propriétés ont été louées dans le dernier 30 jours.

Huissensestraat, 6833 HN Arnhem

Loué Offre au top
Huissensestraat, 6833 HN Arnhem
795 € /mo

Général

Wij mogen u aanbieden een mooi ruim 3-kamer appartement met overdekt balkon met vrij uitzicht aan de achterzijde, een eigen berging in de onderbouw en een nette keuken en badkamer.

We hebben het over het appartement aan de Huissensestraat gelegen op de 3e woonlaag van het complex, welke de beschikking heeft over een goed georganiseerde Vereniging van Eigenaren. Het appartement beschikt over ee... Plus d'info

Caractéristiques

Offre
Numéro de référence DAR02509
Prix 795 € par mois
Caution 795 €
Non meublé Oui
Non meublé Meublé
Statut Loué
Acceptation Par vendredi 1 septembre 2017
Obtenu à partir de Vendredi 1 septembre 2017
Construction
Type de résidence Appartement, appartement à l'étage
Étage 1er étage
Type de construction Immobilier existant
Surfaces et contenu
Taille du terrain 70 m²
Surface utile 70 m²
Contenu 200 m³
Configuration
Nombre d'étages 1
Nombre de chambres 3 (2 dont les chambres)

Description

Wij mogen u aanbieden een mooi ruim 3-kamer appartement met overdekt balkon met vrij uitzicht aan de achterzijde, een eigen berging in de onderbouw en een nette keuken en badkamer.

We hebben het over het appartement aan de Huissensestraat gelegen op de 3e woonlaag van het complex, welke de beschikking heeft over een goed georganiseerde Vereniging van Eigenaren. Het appartement beschikt over een centrale ligging met bushalte, uitvalswegen, winkelcentra en overige woonvoorzieningen binnen handbereik. Binnen 10 fietsminuten bent u tevens in hartje centrum!

Indeling:
Appartement toegang tot de royale gesloten keuken. De keuken is voorzien van een klassieke keukeninrichting in lichte kleurstelling, uitgevoerd met een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, vriezer en afwasmachine-aansluiting. Via deur toegang tot de badkamer, voorzien van een ruime douche, vaste wastafel en radiator. De ruime zonnige woonkamer is voorzien van een fraaie laminaatvloer. Via de centrale hal toegang tot de 2 slaapkamers, De slaapkamers bieden beiden toegang tot het balkon.

Social