Domica

37 propriétés ont été louées dans le dernier 30 jours.

Utrechtsestraat, 6811 LZ Arnhem

Utrechtsestraat, 6811 LZ Arnhem
1 000 € /mo

Général

Luxe en modern 3-kamer stadsappartement (op de 1e etage) gelegen in het stadscentrum van Arnhem. Het appartement maakt onderdeel uit van een exclusief onder architectuur ontworpen complex van 19 appartementen met 5 verdiepingen en beschikt over een centrale entree (beveiligd d.m.v. een video intercom) en een lift. Het appartement beschikt over een inpandige private parkeerplaats en een eigen bergi... Plus d'info

Caractéristiques

Offre
Numéro de référence DAR02498
Prix 1 000 € par mois
Caution 1 100 €
Frais de service 100 €
Rembourré Oui
Rembourré Rembourré
Acceptation En consultation
Obtenu à partir de Vendredi 1 septembre 2017
Construction
Type de résidence Appartement, mezzanine
Étage 1er étage
Type de construction Immobilier existant
Période de construction 2008
Surfaces et contenu
Taille du terrain 95 m²
Surface utile 95 m²
Contenu 285 m³
Configuration
Nombre d'étages 1
Nombre de chambres 3 (2 dont les chambres)
Equipements
Parking Garage souterrain
Dispose d'un ascenseur Oui

Description

Luxe en modern 3-kamer stadsappartement (op de 1e etage) gelegen in het stadscentrum van Arnhem. Het appartement maakt onderdeel uit van een exclusief onder architectuur ontworpen complex van 19 appartementen met 5 verdiepingen en beschikt over een centrale entree (beveiligd d.m.v. een video intercom) en een lift. Het appartement beschikt over een inpandige private parkeerplaats en een eigen berging (7m2).

Indeling:
Entree, meterkast inpandige berging met ketelopstelling (2008) en mechanisch ventilatiesysteem. Via de gang is er toegang tot 2 slaapkamers waarvan 1 zeer ruim en voorzien van veel ramen, toiletruimte en een toegang naar de badkamer. Doorloop naar de zonnige woonkamer met toegang naar het balkon/loggia, welke op de zuidzijde is gesitueerd. De woonkamer heeft een zeer fraaie grote raampartij waardoor opvallend veel lichtinval wordt gecreëerd. De open keuken is voorzien van diverse apparatuur zoals koelkast, gaskookplaat, vaatwasser en afzuigkap.

Omgeving:
Markante locatie op de hoek Utrechtsestraat/Brugstraat waar zich vooral statige en volumineuze herenhuizen bevinden. Hierdoor heeft de wijk een fraai historisch karakter.

Het centraal station, het hoofdwinkelcentrum van Arnhem, het uitgaansgebied, de Rijn en het museum voor moderne kunst liggen op loopafstand van het appartement. Ook heeft de locatie met de auto een goede ontsluiting via de singels en het Roermondsplein.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 2008
- Private ondergrondse parkeerplaats met exclusieve parkeerlift
- Het complex beschikt over een lift
- Moderne architectuur in een historische setting
- Optimaal geïsoleerd appartement
- Centrale ligging nabij station, uitgaansgebied en uitvalswegen
- Hoofdwinkelcentrum op loopafstand (2 min.)
- servicekosten bedragen € 100,00 per maand

Social