Domica

35 propriétés ont été louées dans le dernier 30 jours.

Grotestraat, 5151 BK Drunen

Grotestraat, 5151 BK Drunen
1 295 € /mo

Général

Heerlijk ruime en lichte nieuwbouw woning gelegen in het centrum van Drunen met onder andere een supermarkt op loopafstand.

Het complex is geheel nieuw, en de eerste appartementen zijn nu opgeleverd. Het appartement is voorzien van zeer grote raampartijen aan de voor- en achterkant. Door het hoge puntdak heeft het appartement een unieke uitstraling. De woonkamer is zeer ruim en heeft dubbele gl... Plus d'info

Caractéristiques

Offre
Numéro de référence DDB01905
Prix 1 295 € par mois
Caution 1 295 €
Rembourré Oui
Rembourré Rembourré
Acceptation En consultation
Obtenu à partir de Mercredi 17 mai 2017
Les droits de propriété Beaucoup
Construction
Type de résidence Appartement, appartement à l'étage
Étage 3ème étage
Type de construction Nouvel immobilier
Période de construction 2017
Surfaces et contenu
Taille du terrain 75 m²
Surface utile 75 m²
Contenu 205 m³
Configuration
Nombre d'étages 1
Nombre de chambres 3 (2 dont les chambres)
Extérieurs
Emplacement Centre-ville
Chaudière
Combiboiler Oui
Equipements
Dispose d'un ascenseur Oui

Description

Heerlijk ruime en lichte nieuwbouw woning gelegen in het centrum van Drunen met onder andere een supermarkt op loopafstand.

Het complex is geheel nieuw, en de eerste appartementen zijn nu opgeleverd. Het appartement is voorzien van zeer grote raampartijen aan de voor- en achterkant. Door het hoge puntdak heeft het appartement een unieke uitstraling. De woonkamer is zeer ruim en heeft dubbele glazen deuren die naar binnen openen. De open keuken is voorzien van ingebouwde apparatuur zoals een grote koelkast, aparte vriezer, vaatwasser en kookplaat.

Aan de achterzijde van de woning vind u 2 slaapkamers, beide voorzien van een geheel glazen wand zoals in de woonkamer met een deur die toegang geeft tot het royale terras.

De badkamer is voorzien van zwevend toilet, groot wasmeubel met spiegel en een douche. Naast de badkamer is ook een apart toilet gesitueerd.

Ook is er in de woning een aparte ruimte met daarin aansluiting voor de wasmachine en droger. Tevens is de cv-ketel daar gevestigd.

In het complex is een lift aanwezig. De woning wordt gestoffeerd opgeleverd en de foto's zijn een indicatie van de beschikbare ruimte.

Heeft deze woning uw aandacht getrokken en wilt u graag bezichtigen? Neem dan contact op met ons kantoor op 073-6128110 of denbosch@domica.nl.

Social