Domica

46 propriétés ont été louées dans le dernier 30 jours.

Molenkade, 3645 AX Vinkeveen

Molenkade, 3645 AX Vinkeveen
1 500 € /mo

Général

Dit schitterende gemeubileerde appartement bevindt zich op een prachtige locatie direct aan de Vinkeveense Plassen. Het appartement bevind zich in een heerlijke omgeving en is ideaal om lekker te relaxen. Midden in één van de mooiste watersportgebieden van Midden-Nederland, centraal gelegen in de Randstad en goed bereikbaar. Het park waar het appartement zich aan bevindt bestaat uit vijftig riante... Plus d'info

Caractéristiques

Offre
Numéro de référence DHV00705
Prix 1 500 € par mois
Caution 1 500 €
Non meublé Oui
Non meublé Meublé
Acceptation Par mercredi 1 novembre 2017
Obtenu à partir de Mercredi 1 novembre 2017
Les droits de propriété Beaucoup
Construction
Type de résidence Appartement, mezzanine
Étage 1er étage
Type de construction Immobilier existant
Période de construction 2005
Surfaces et contenu
Taille du terrain 75 m²
Surface utile 75 m²
Contenu 225 m³
Configuration
Nombre d'étages 1
Nombre de chambres 3 (2 dont les chambres)
Extérieurs
Emplacement Au bord de l'eau
Vue dégagée
Endroit abrité
En dehors du village
sur voie navigable
Chaudière
Combiboiler Oui

Description

Dit schitterende gemeubileerde appartement bevindt zich op een prachtige locatie direct aan de Vinkeveense Plassen. Het appartement bevind zich in een heerlijke omgeving en is ideaal om lekker te relaxen. Midden in één van de mooiste watersportgebieden van Midden-Nederland, centraal gelegen in de Randstad en goed bereikbaar. Het park waar het appartement zich aan bevindt bestaat uit vijftig riante appartementen die zijn verdeeld over zes karakteristieke gebouwen. Ruim van opzet en fraai afgewerkt zorgen ze voor luxueus wooncomfort.

Indeling:
Via de slagboom krijgt u toegang tot het terrein waarna u uw eigen appartement kunt betreden. Het appartement bevind zich op de eerste etage te bereiken via de trap. U stapt binnen in de hal welke u toegang geeft tot alle vertrekken. Rechts de kleine slaapkamer, ca. 15m2 en links de grootste slaapkamer 20m2. De badkamer is voorzien van douche, ligbad en vast wasmeubel.

De woonkamer, aan de achterkant van het appartement is ruim, erg licht en netjes gemeubileerd. Het zonnige balkon is te bereiken middels het schuifpui. Het gehele appartement is voorzien van een nette laminaat vloer en nette wand afwerking. De keuken, aan de zijkant van de woonkamer is voorzien van hedendaags inbouwapparatuur en luxe. Tevens kunt u het raam en deur open zetten.

Bijzonderheden:
- Per direct beschikbaar
- Huurperiode bespreekbaar
- Gunning eigenaar

Voor meer informatie of het inplannen van een bezichtiging kunt u contact opnemen met Domica Hilversum. 035-2018411 of hilversum@domica.nl

Social