Domica

46 propriétés ont été louées dans le dernier 30 jours.

Gruttolaan, 5262 ZG Vught

Gruttolaan, 5262 ZG Vught
1 095 € /mo

Général

Mooi wonen in Vught!

Zeer nette hoekwoning gelegen in een kindvriendelijke woonwijk in Vught. Binnen enkele minuten bereikt u het winkelplein het Moleindplein. Hier bevinden zich supermarkten en winkel. Uitvalswegen naar Tilburg, Eindhoven en Den Bosch zijn binnen 5 minuten bereikbaar. De woning beschikt over een ruime woonkamer, nette nieuwe keuken, onderhoud vriendelijke tuin, 3 slaapkamers e... Plus d'info

Caractéristiques

Offre
Numéro de référence DDB00470
Prix 1 095 € par mois
Caution 1 095 €
Rembourré Oui
Rembourré Rembourré
Statut Nouveau à louer
Acceptation En consultation
Obtenu à partir de Vendredi 1 septembre 2017
Construction
Type de résidence Maison, maison individuelle, maison d'angle
Type de construction Immobilier existant
Période de construction 1991
Surfaces et contenu
Taille du terrain 102 m²
Surface utile 102 m²
Contenu 284 m³
Configuration
Nombre d'étages 2
Nombre de chambres 4 (3 dont les chambres)

Description

Mooi wonen in Vught!

Zeer nette hoekwoning gelegen in een kindvriendelijke woonwijk in Vught. Binnen enkele minuten bereikt u het winkelplein het Moleindplein. Hier bevinden zich supermarkten en winkel. Uitvalswegen naar Tilburg, Eindhoven en Den Bosch zijn binnen 5 minuten bereikbaar. De woning beschikt over een ruime woonkamer, nette nieuwe keuken, onderhoud vriendelijke tuin, 3 slaapkamers en 2 badkamers.

Indeling:
Bij binnenkomst komt u via de hal in de woonkamer en trap opgang naar de eerste etage. De woonkamer is voorzien van een nieuwe tegelvloer. De woonkamer is gemakkelijk in te delen met zijn ruim 45 m2. Vanuit de woonkamer is de keuken bereikbaar. Deze keuken is voorzien van een vaatwasser en aansluiting voor oven en gasfornuis. Vanuit de keuken is de bijkeuken bereikbaar. Vanuit hier kunt u de tuin bereiken.
Tevens is vanuit de woonkamer en de hal op de begane grond de eerste badkamer bereikbaar welke voorzien is van een douche en wastafel.

Eerste etage:
Hier bevinden zich de 3 slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers hebben een afmeting van 12, 10 en 8 m2. De kleine slaapkamer geeft toegang tot de vide. De badkamer is voorzien van ligbad, wastafel meubel en toilet.

Kortom een instapklare woning waar u met veel plezier kunt wonen.

Bent u geïnteresseerd in deze woning? Neem dan contact op met ons kantoor op 073-6128110 of denbosch@domica.nl

Social