€ 605,00 p/m
Per direct beschikbaar
2
1
44m2
Domica Apeldoorn
Hoofdstraat 19
7311 JS Apeldoorn
+31 055-5761100
apeldoorn@domica.nl
Vrijblijvend contact Scott Sijmens
apeldoorn@domica.nl
Dit appartement is onderdeel van een prachtig gebouw nabij het station en de binnenstad van Apeldoorn. Alles binnen zeer geringe loopafstand. Er bevinden zich in totaal 58 appartementen in dit verzorgde complex en voldoet volledig aan de wensen van deze tijd: betaalbaar, luxe afwerking en een top locatie!

Indeling:
Gezamenlijke entree begane grond met intercom, lift of trap naar appartement op 3e etage, entree appartement, riante en luxe afgewerkte woonkamer met open keuken voorzien van koelkast met vrievak, elektrische kookplaat en afzuigkap, ook de aansluiting wasmachine is hier aanwezig en past precies onder het keukenblad, separaat toilet, toegang aparte slaapkamer met wastafel en suite de douchegelegenheid.

Parkeren is mogelijk naast de deur en heeft een meerprijs van € 50,00 per maand. U heeft dan altijd de beschikking over een parkeerplaats naast de deur!

Kenmerken:
- woonoppervlakte bedraagt 44m2
- beschikbaar voor onbepaalde tijd
- maandelijkse servicekosten bedragen € 32,50
- maandelijkse stofferingskosten bedragen € 25,00
- maandelijks voorschot energie en water bedraagt € 80,00
Oppervlaktes
Gebruiksoppervlakte 44m2
Faciliteiten
Oplevering Volledig gestoffeerd
Financieel
Waarborgsom € 697,50
Kale huurprijs € 605,00
Servicekosten € 137,50
Locatie
Straatnaam Hoofdstraat
Postcode 7311 JT
Plaatsnaam Apeldoorn
Provincie Gelderland
Aanbod
Beschikbaar vanaf 01-08-2017
Omschrijving
Omschrijving Dit appartement is onderdeel van een prachtig gebouw nabij het station en de binnenstad van Apeldoorn. Alles binnen zeer geringe loopafstand. Er bevinden zich in totaal 58 appartementen in dit verzorgde complex en voldoet volledig aan de wensen van deze tijd: betaalbaar, luxe afwerking en een top locatie! Indeling: Gezamenlijke entree begane grond met intercom, lift of trap naar appartement op 3e etage, entree appartement, riante en luxe afgewerkte woonkamer met open keuken voorzien van koelkast met vrievak, elektrische kookplaat en afzuigkap, ook de aansluiting wasmachine is hier aanwezig en past precies onder het keukenblad, separaat toilet, toegang aparte slaapkamer met wastafel en suite de douchegelegenheid. Parkeren is mogelijk naast de deur en heeft een meerprijs van € 50,00 per maand. U heeft dan altijd de beschikking over een parkeerplaats naast de deur! Kenmerken: - woonoppervlakte bedraagt 44m2 - beschikbaar voor onbepaalde tijd - maandelijkse servicekosten bedragen € 32,50 - maandelijkse stofferingskosten bedragen € 25,00 - maandelijks voorschot energie en water bedraagt € 80,00
Type
Type object Portiekflat
Ander object?
Niet het object dat je zoekt? Registreer snel en laat ons zoeken!
Registreren

Favorieten
Maak favoriet en vindt hem makkelijk terug
Maak favoriet

Volgen
Ontvang een e-mail bij elke wijziging
Volg object

Bel mij terug