€ 6.500,00 p/m
Per direct beschikbaar
3
2
450m2
Domica Eindhoven
Hoogstraat 10
5611 JR Eindhoven
+31 040-7820040
eindhoven@domica.nl
Vrijblijvend contact Joost Kasteren
eindhoven@domica.nl
Zeer exclusieve loft van ca. 450 m², met een schitterend panorama uitzicht over de binnenstad. Op prachtige locatie, hartje centrum van Eindhoven gelegen, in de monumentale Lichttoren, op de 5e verdieping. Met 2 parkeerplaatsen en 2 bergingen in kelder. Op loopafstand van alle denkbare voorzieningen.
Deze loft biedt u een ongekend niveau van luxe en een optimaal wooncomfort!

De lichttoren, het boegbeeld van Eindhoven, heeft een nieuwe bestemming. De monumentale Philipsfabriek, die zo bepalend is voor het gezicht van de stad, is getransformeerd tot een fantastische plek om te wonen, te werken en te ontspannen. Midden in de stad, midden in het stedelijke leven. Een plek voor u?
Twee niveaus onder de grond zijn bestemd voor parkeren. De begane grond is bestemd voor commerciele en publieksgerichte functies, o.a. een aansprekend restaurant en loungebar met terras. Op de eerste etage vormen kantoren voor bedrijven uit, bij voorkeur, de creatieve sector een buffer tussen de commerciele ruimtes en de hoger gelegen woonruimtes.

De loft is gelegen op de 5e verdieping van de Lichttoren, op een steenworp afstand van het Eindhovense centrum, het centraal station, het PSV-stadion, de Bijenkorf en het Beursgebouw, alsmede de belangrijkste in- en uitvalswegen.

De hoge plafonds, industriele look, en het gebruik van natuurlijke elementen als staal, hout en beton geven deze loft een unieke uitstraling. Het moderne design van de inrichting, ontworpen door architect Peter Litmann van bureau Interne Zaken, optimaliseert de sfeer van stadswonen in deze monumentale fabriek. Bij het ontwerp is rekening gehouden met verlichting, geluid, warmte en logistiek en heeft men enkel
voor hoogwaardige kwaliteit produchten en leveranciers gekozen.

Flexibiliteit, comfort en veiligheid zijn volledig geintegreerd. Alle installaties zijn gebruiks- en onderhoudsvriendelijk en de techniek is volledig weggewerkt. Enkel de fraai vormgegeven elementen zijn zichtbaar. De verschillende systemen voor alarm, licht, audio en video kunnen volledig naar wens worden bediend. Het appartement is voorzien van toegangscontrole, videofooninstallatie, camerasysteem, rookmelders, bewegingssensoren, lichtplan en voorbereiding voor B & O audio en video, elektrisch bediende gordijnen en andere Domotica toepassingen.

Entree op de 5e verdieping
Een schitterende, maatwerk garderobekast dient als scheidingsmuur tussen entree en leefruimte. Eenmaal binnen wordt u verrast door de riante leefruimte met magnifiek uitzicht over de binnenstad.

Kenmerkend voor een loft is dat alle ruimtes in open verbinding staan met elkaar. Deze ruimte van totaal ca. 450 m2² is verdeeld in de volgende vertrekken:

Fitnessruimte
Ontvluchten aan de orde van de dag doet u in het westelijke gedeelte van de loft wat is ingericht als gym met een echte boksring en een vaste kast. Deze kast dient tevens als afscheiding voor de achtergelegen zithoek.

Badkamer 1
Direct naast de boksring is badkamer 1 gelegen, met een vaste wastafel, een urinoir en een inloopdouche voorzien van rainshower en handdouche.

Deze inloopdouche is geheel in mozaiek betegeling uitgevoerd en verbeeldt het portret van boksicoon Mohamed Ali.

Living
De leefruimte bevindt zich op een kleine verhoging, deze is uitgevoerd met een tropisch hardhouten vloer gelegd in fraai design, met vloerverwarming/-koeling. Momenteel is deze ruimte ingericht als lounge, study en eethoek.

De liftschachten van de voormalige Philipsfabriek zijn behouden gebleven en doen nu dienst als bibliotheek en wijnkamer.

Keuken
Zeer smaakvolle, hoogglans zwarte keukenopstelling. Deze luxe keuken is uitgerust met de volgende inbouwapparatuur: dubbele grote koelkast, vrieskast met geintegreerde ijsblokjesmachine, stoomoven, heteluchtoven, bordenwarmer, vaatwasmachine en spoelbak.

Een werk-/kookeiland met RVS werkblad, grote 5-pits gaskookplaat, in het aanrechtblad geintegreerd afzuigsysteem, een vaste eettafel en een 2e spoelbak completeert het geheel.

Werkhoek/study
Vanuit de keuken is er toegang tot een nis waarin een prettige werkhoek gecreerd is.

Slaapkamer en badkamer 2
Slaapkamer 1 met vaste kastenwand en bedmeubel voorzien van een geintegreerd logeerbed, tv-aansluiting en directe toegang tot de aangrenzende 2e badkamer. Dit is een geheel in kleurrijk mozaiek betegelde doucheruimte met design badmeubel en inloopdouche voorzien van rainshower en handdouche.

Bergruimte
Grote berging met aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur, uitstortgootsteen, meterkast met uitgebreide groepenverdeling en unit voor de mechanische ventilatie met WTW-installatie.

Verdieping
Boven de entree gecreerde verdieping welke is ingericht als masterbedroom met aansluitend de hoofdbadkamer en een walk-in garderobe.

Het slaapgedeelte is middels zware, donkere theatergordijnen af te sluiten van de leefruimte een niveau lager, deze ruimte is voorzien van een schitterende tropisch hardhouten vloer.

De hoofdbadkamer is uitgerust met een houten vloer, dubbele vaste design wastafel met ombouwmeubel, ligbad met waterval en geheel met mozaiek betegelde grote inloopdouche voorzien van rainshower en handdouche.
Er is een separate toiletruimte met een hangcloset en fonteintje.

Een nis met aan beide zijden een uitgebreide kastopstelling doet dienst als praktische walk-in garderobe, welke in deze loft uiteraard niet mag ontbreken.
Al met al een unieke leefruimte die u zelf moet ervaren om de sfeer te kunnen proeven.

Relaxruimte en dakterras
Op de 6e verdieping is een gezamenlijke relaxruimte gelegen voorzien van een bar en aansluitend een groot dakterras met een schitterend uitzicht over de stad.

De gehele loft, inclusief de verhoogde vloerdelen, is voorzien van vloerverwarming aangesloten op stadsverwarming, welke tevens voor verkoeling zorgt indien gewenst. In de technische ruimte/bijkeuken is een afvoerputje geplaatst, en in de loft is een luchtcirculatie systeem aanwezig voor continue aanvoer van verse lucht.

De tekeningen en plattegronden van de architect en de aannemer, evenals de installatie tekeningen van alle aanwezige systemen en bekabeling zijn uiteraard aanwezig voor de nieuwe eigenaar. Ook worden alle originele garantiebewijzen overgedragen.

Parkeren
Bij de loft horen 2 eigen parkeerplaatsen in de parkeerkelder van de lichttoren, en 2 afsluitbare bergingen.

De centrale ingang van het gebouw is voorzien van een brievenbus en voor de toegang van de lichttoren is een automatische afvalcontainer, welke enkel toegankelijk is met een pasje, speciaal voor de bewoners.
Op de begane grond vindt men een fitness, een restaurant met terras, een exclusieve kapperszaak, en meerdere ingangen naar de appartementen.

Bijzonderheden
- Deze unieke loft moet u echt zien en beleven om de juiste indruk te krijgen.
- De monumentale uitstraling van de Lichttoren, gelegen in hartje centrum is eveneens uniek te noemen.
- Alle voorzieningen van het stadsleven zijn op loopafstand.
- De loft is uitgerust met een Domoticasysteem.
- Voorbereidingen voor B&O audio-/tv installatie zijn getroffen.
- Verwarming/koeling middels stadsverwarming.
Oppervlaktes
Gebruiksoppervlakte 450m2
Financieel
Waarborgsom € 6.500,00
Kale huurprijs € 6.500,00
Servicekosten € 0,00
Locatie
Straatnaam Lichttoren
Postcode 5611 BJ
District Centrum
Plaatsnaam Eindhoven
Provincie Noord-Brabant
Aanbod
Beschikbaar vanaf 31-05-2017
Omschrijving
Omschrijving Zeer exclusieve loft van ca. 450 m², met een schitterend panorama uitzicht over de binnenstad. Op prachtige locatie, hartje centrum van Eindhoven gelegen, in de monumentale Lichttoren, op de 5e verdieping. Met 2 parkeerplaatsen en 2 bergingen in kelder. Op loopafstand van alle denkbare voorzieningen. Deze loft biedt u een ongekend niveau van luxe en een optimaal wooncomfort! De lichttoren, het boegbeeld van Eindhoven, heeft een nieuwe bestemming. De monumentale Philipsfabriek, die zo bepalend is voor het gezicht van de stad, is getransformeerd tot een fantastische plek om te wonen, te werken en te ontspannen. Midden in de stad, midden in het stedelijke leven. Een plek voor u? Twee niveaus onder de grond zijn bestemd voor parkeren. De begane grond is bestemd voor commerciele en publieksgerichte functies, o.a. een aansprekend restaurant en loungebar met terras. Op de eerste etage vormen kantoren voor bedrijven uit, bij voorkeur, de creatieve sector een buffer tussen de commerciele ruimtes en de hoger gelegen woonruimtes. De loft is gelegen op de 5e verdieping van de Lichttoren, op een steenworp afstand van het Eindhovense centrum, het centraal station, het PSV-stadion, de Bijenkorf en het Beursgebouw, alsmede de belangrijkste in- en uitvalswegen. De hoge plafonds, industriele look, en het gebruik van natuurlijke elementen als staal, hout en beton geven deze loft een unieke uitstraling. Het moderne design van de inrichting, ontworpen door architect Peter Litmann van bureau Interne Zaken, optimaliseert de sfeer van stadswonen in deze monumentale fabriek. Bij het ontwerp is rekening gehouden met verlichting, geluid, warmte en logistiek en heeft men enkel voor hoogwaardige kwaliteit produchten en leveranciers gekozen. Flexibiliteit, comfort en veiligheid zijn volledig geintegreerd. Alle installaties zijn gebruiks- en onderhoudsvriendelijk en de techniek is volledig weggewerkt. Enkel de fraai vormgegeven elementen zijn zichtbaar. De verschillende systemen voor alarm, licht, audio en video kunnen volledig naar wens worden bediend. Het appartement is voorzien van toegangscontrole, videofooninstallatie, camerasysteem, rookmelders, bewegingssensoren, lichtplan en voorbereiding voor B & O audio en video, elektrisch bediende gordijnen en andere Domotica toepassingen. Entree op de 5e verdieping Een schitterende, maatwerk garderobekast dient als scheidingsmuur tussen entree en leefruimte. Eenmaal binnen wordt u verrast door de riante leefruimte met magnifiek uitzicht over de binnenstad. Kenmerkend voor een loft is dat alle ruimtes in open verbinding staan met elkaar. Deze ruimte van totaal ca. 450 m2² is verdeeld in de volgende vertrekken: Fitnessruimte Ontvluchten aan de orde van de dag doet u in het westelijke gedeelte van de loft wat is ingericht als gym met een echte boksring en een vaste kast. Deze kast dient tevens als afscheiding voor de achtergelegen zithoek. Badkamer 1 Direct naast de boksring is badkamer 1 gelegen, met een vaste wastafel, een urinoir en een inloopdouche voorzien van rainshower en handdouche. Deze inloopdouche is geheel in mozaiek betegeling uitgevoerd en verbeeldt het portret van boksicoon Mohamed Ali. Living De leefruimte bevindt zich op een kleine verhoging, deze is uitgevoerd met een tropisch hardhouten vloer gelegd in fraai design, met vloerverwarming/-koeling. Momenteel is deze ruimte ingericht als lounge, study en eethoek. De liftschachten van de voormalige Philipsfabriek zijn behouden gebleven en doen nu dienst als bibliotheek en wijnkamer. Keuken Zeer smaakvolle, hoogglans zwarte keukenopstelling. Deze luxe keuken is uitgerust met de volgende inbouwapparatuur: dubbele grote koelkast, vrieskast met geintegreerde ijsblokjesmachine, stoomoven, heteluchtoven, bordenwarmer, vaatwasmachine en spoelbak. Een werk-/kookeiland met RVS werkblad, grote 5-pits gaskookplaat, in het aanrechtblad geintegreerd afzuigsysteem, een vaste eettafel en een 2e spoelbak completeert het geheel. Werkhoek/study Vanuit de keuken is er toegang tot een nis waarin een prettige werkhoek gecreerd is. Slaapkamer en badkamer 2 Slaapkamer 1 met vaste kastenwand en bedmeubel voorzien van een geintegreerd logeerbed, tv-aansluiting en directe toegang tot de aangrenzende 2e badkamer. Dit is een geheel in kleurrijk mozaiek betegelde doucheruimte met design badmeubel en inloopdouche voorzien van rainshower en handdouche. Bergruimte Grote berging met aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur, uitstortgootsteen, meterkast met uitgebreide groepenverdeling en unit voor de mechanische ventilatie met WTW-installatie. Verdieping Boven de entree gecreerde verdieping welke is ingericht als masterbedroom met aansluitend de hoofdbadkamer en een walk-in garderobe. Het slaapgedeelte is middels zware, donkere theatergordijnen af te sluiten van de leefruimte een niveau lager, deze ruimte is voorzien van een schitterende tropisch hardhouten vloer. De hoofdbadkamer is uitgerust met een houten vloer, dubbele vaste design wastafel met ombouwmeubel, ligbad met waterval en geheel met mozaiek betegelde grote inloopdouche voorzien van rainshower en handdouche. Er is een separate toiletruimte met een hangcloset en fonteintje. Een nis met aan beide zijden een uitgebreide kastopstelling doet dienst als praktische walk-in garderobe, welke in deze loft uiteraard niet mag ontbreken. Al met al een unieke leefruimte die u zelf moet ervaren om de sfeer te kunnen proeven. Relaxruimte en dakterras Op de 6e verdieping is een gezamenlijke relaxruimte gelegen voorzien van een bar en aansluitend een groot dakterras met een schitterend uitzicht over de stad. De gehele loft, inclusief de verhoogde vloerdelen, is voorzien van vloerverwarming aangesloten op stadsverwarming, welke tevens voor verkoeling zorgt indien gewenst. In de technische ruimte/bijkeuken is een afvoerputje geplaatst, en in de loft is een luchtcirculatie systeem aanwezig voor continue aanvoer van verse lucht. De tekeningen en plattegronden van de architect en de aannemer, evenals de installatie tekeningen van alle aanwezige systemen en bekabeling zijn uiteraard aanwezig voor de nieuwe eigenaar. Ook worden alle originele garantiebewijzen overgedragen. Parkeren Bij de loft horen 2 eigen parkeerplaatsen in de parkeerkelder van de lichttoren, en 2 afsluitbare bergingen. De centrale ingang van het gebouw is voorzien van een brievenbus en voor de toegang van de lichttoren is een automatische afvalcontainer, welke enkel toegankelijk is met een pasje, speciaal voor de bewoners. Op de begane grond vindt men een fitness, een restaurant met terras, een exclusieve kapperszaak, en meerdere ingangen naar de appartementen. Bijzonderheden - Deze unieke loft moet u echt zien en beleven om de juiste indruk te krijgen. - De monumentale uitstraling van de Lichttoren, gelegen in hartje centrum is eveneens uniek te noemen. - Alle voorzieningen van het stadsleven zijn op loopafstand. - De loft is uitgerust met een Domoticasysteem. - Voorbereidingen voor B&O audio-/tv installatie zijn getroffen. - Verwarming/koeling middels stadsverwarming.
Faciliteiten
Oplevering FURNISHED
Type
Type object Penthouse
Ander object?
Niet het object dat je zoekt? Registreer snel en laat ons zoeken!
Registreren

Favorieten
Maak favoriet en vindt hem makkelijk terug
Maak favoriet

Volgen
Ontvang een e-mail bij elke wijziging
Volg object

Bel mij terug