€ 2.100,00 p/m
Per direct beschikbaar
7
6
350m2
Domica Den Bosch
Schaarmeesterstraat 194
5231 PM 's-Hertogenbosch
+31 073-6128110
denbosch@domica.nl
Vrijblijvend contact Dorota Golanska
denbosch@domica.nl
Sfeervol wonen in deze riante vrijstaande onder architectuur van de “Bossche school” gebouwde villa! Naast veel
woon-/werk- en opslagruimte binnen geeft het buitenverblijf van deze villa u een heerlijk gevoel van rust en ruimte.
Daarnaast is ook de prijs per m2 vloeroppervlak bijzonder te noemen!

Helvoirt is op zichzelf een gemeente met voldoende faciliteiten zoals scholen, winkels en recreatiemogelijkheden. Tegelijkertijd ligt Helvoirt op korte afstand van de steden ’s-Hertogenbosch en Tilburg. Laat u tijdens een bezichtiging verrassen door deze ruime villa, met zeer veel mogelijkheden en gelegen op een bijzondere locatie.

Indeling
Begane grond
Entree; via de dubbele voordeur komt u in de hal met doorgang naar de dubbele garage/berging, trapopgang, toilet, woonkeuken en woonkamer.
Ook de woonkamer bereikt u via een dubbele deur.
Het toilet is volledig betegeld met een marmertegel en is voorzien van een zwevend closet met fonteintje.
De woonkamer is afgewerkt met lichte wanden en plafond en beschikt over een parketvloer.
In het midden van de woonkamer is een open haard gesitueerd.
Rondom de achterzijde van de woonkamer en keuken is een serre aangebouwd.
Deze serre is volledig afsluitbaar en dus als wintertuin uitermate geschikt.
Vloerverwarming en additionele verwarming via airco, maken deze serre ook geschikt als aantrekkelijke uitbreiding van de woonkamer.
De woonkeuken is voorzien van een Poggenpohl keukenblok in hoekopstelling met veel kastruimte, een dubbele spoelbak, gaskookplaat, oven, vaatwasser en koelkast.
De achter de keuken gelegen tuinkamer is voor vele doeleinden geschikt.

1e verdieping:
De ruime overloop voorzien van parket geeft toegang tot alle ruimtes op deze verdieping, te weten, vier slaapkamers, twee badkamers en een werk/vergaderruimte.
De volledig betegelde badkamer is voorzien van een zwevend closet, ligbad en een wastafel in meubel.
De tweede badkamer op de verdieping beschikt over een douche, wastafel en de wasmachine aansluiting.
De traptrede lager gelegen ruime vergader/werk ruimte is uiteraard ook voor vele doeleinden geschikt.

2e verdieping:
Op de tweede verdieping is over de volle breedte een kamer gesitueerd welke nu in gebruik is als kantoorruimte. U beschikt hier over twee grote dakramen die voor voldoende licht zorgen. In de zomer zorgt de airco voor afdoende verkoeling.

Buiten:
Aan de voor, zij- en achterzijde van deze villa beschikt u over een goed verzorgde tuin met veel groen een prachtig gazon en tevens een terras en tuinberging.
Wanneer u alle deuren en daken van de serre opent wordt binnen en buiten letterlijk één!

Maximale huurtermijn 4 jaar.
Oppervlaktes
Gebruiksoppervlakte 350m2
Financieel
Waarborgsom € 4.200,00
Kale huurprijs € 2.100,00
Servicekosten € 0,00
Locatie
Straatnaam Lage Driesstraat
Postcode 5268 BP
Plaatsnaam Helvoirt
Provincie Noord-Brabant
Aanbod
Beschikbaar vanaf 31-12-2017
Omschrijving
Omschrijving Sfeervol wonen in deze riante vrijstaande onder architectuur van de “Bossche school” gebouwde villa! Naast veel woon-/werk- en opslagruimte binnen geeft het buitenverblijf van deze villa u een heerlijk gevoel van rust en ruimte. Daarnaast is ook de prijs per m2 vloeroppervlak bijzonder te noemen! Helvoirt is op zichzelf een gemeente met voldoende faciliteiten zoals scholen, winkels en recreatiemogelijkheden. Tegelijkertijd ligt Helvoirt op korte afstand van de steden ’s-Hertogenbosch en Tilburg. Laat u tijdens een bezichtiging verrassen door deze ruime villa, met zeer veel mogelijkheden en gelegen op een bijzondere locatie. Indeling Begane grond Entree; via de dubbele voordeur komt u in de hal met doorgang naar de dubbele garage/berging, trapopgang, toilet, woonkeuken en woonkamer. Ook de woonkamer bereikt u via een dubbele deur. Het toilet is volledig betegeld met een marmertegel en is voorzien van een zwevend closet met fonteintje. De woonkamer is afgewerkt met lichte wanden en plafond en beschikt over een parketvloer. In het midden van de woonkamer is een open haard gesitueerd. Rondom de achterzijde van de woonkamer en keuken is een serre aangebouwd. Deze serre is volledig afsluitbaar en dus als wintertuin uitermate geschikt. Vloerverwarming en additionele verwarming via airco, maken deze serre ook geschikt als aantrekkelijke uitbreiding van de woonkamer. De woonkeuken is voorzien van een Poggenpohl keukenblok in hoekopstelling met veel kastruimte, een dubbele spoelbak, gaskookplaat, oven, vaatwasser en koelkast. De achter de keuken gelegen tuinkamer is voor vele doeleinden geschikt. 1e verdieping: De ruime overloop voorzien van parket geeft toegang tot alle ruimtes op deze verdieping, te weten, vier slaapkamers, twee badkamers en een werk/vergaderruimte. De volledig betegelde badkamer is voorzien van een zwevend closet, ligbad en een wastafel in meubel. De tweede badkamer op de verdieping beschikt over een douche, wastafel en de wasmachine aansluiting. De traptrede lager gelegen ruime vergader/werk ruimte is uiteraard ook voor vele doeleinden geschikt. 2e verdieping: Op de tweede verdieping is over de volle breedte een kamer gesitueerd welke nu in gebruik is als kantoorruimte. U beschikt hier over twee grote dakramen die voor voldoende licht zorgen. In de zomer zorgt de airco voor afdoende verkoeling. Buiten: Aan de voor, zij- en achterzijde van deze villa beschikt u over een goed verzorgde tuin met veel groen een prachtig gazon en tevens een terras en tuinberging. Wanneer u alle deuren en daken van de serre opent wordt binnen en buiten letterlijk één! Maximale huurtermijn 4 jaar.
Faciliteiten
Oplevering FURNISHED
Type
Type object Villa
Ander object?
Niet het object dat je zoekt? Registreer snel en laat ons zoeken!
Registreren

Favorieten
Maak favoriet en vindt hem makkelijk terug
Maak favoriet

Volgen
Ontvang een e-mail bij elke wijziging
Volg object

Bel mij terug