€ 1.975,00 p/m
Per direct beschikbaar
2
1
71m2
Inclusief water
Inclusief elektriciteit
Domica Rotterdam
Brielselaan 85
3081 AB Rotterdam
+31 010 76 40 512
rotterdam@domica.nl
Vrijblijvend contact Esther Dekker
rotterdam@domica.nl
Leven met alle luxe van een hotel, voor long en short stay!

Jufferstraat, Rotterdam Centrum

Wonen in een schitterend appartement met alle luxe services van een hotel, Domica Rotterdam maakt het mogelijk met deze appartementen in de “Scheepmakerstoren/TwentySeven”. Deze appartementen zijn al te huur vanaf 1 maand.

In de toren zijn verschillende appartementen beschikbaar met 1 of 2 slaapkamers en 2 luxe penthouses. De appartementen zijn volledig gemeubileerd en worden verhuurd inclusief de volgende services:

• Gas/water/licht
• TV & Internet
• Gebruik gym
• Parkeerplaats
• Wasmachine & droger in algemene ruimten
• Wasservice 1x per week
• Conciërge in de avonduren

Bedenk hoe het zal zijn als u elke dag met een lach wakker wordt! Dat is wat wonen in dit appartement met u zal doen. Dit appartement van 75m2 met 1 slaapkamer en 1 badkamer ligt centraal in een van de meest dynamische wijken van Rotterdam, ‘de Stadsdriekhoek’. Deze toren reflecteert precies wat Rotterdam is, vol energie en modern!

De lift brengt u op een van de etages waar uw appartement gelegen is. Het vele licht dat door de grote ramen naar binnen valt maakt de woonkamer tot een fijne lichte plek. De woonkamer is volledig ingericht met kwalitatieve meubels van Rivera Maison. Vanaf het aangrenzende balkon heeft u waanzinnig uitzicht over het waanzinnige Rotterdam!

De keuken is voorzien van alle luxe apparatuur zodat koken thuis een feestje wordt! Liever een hapje buiten de deur eten? Ook dat is geen probleem. Door de centrale ligging van dit appartement heeft u binnen enkele minuten toegang tot verschillende restaurantjes, cafés en terrasjes.

De slaapkamer is uitgerust met een 2-persoons box spring en voldoende kastruimte. De luxe badkamer heeft een bad en een aparte douche.

Let op! In deze toren zijn meerdere appartementen beschikbaar. Hoewel de appartementen vergelijkbaar zijn, zijn deze foto’s een impressie. De werkelijkheid kan afwijken. Vraag ons naar de beschikbaarheid en verschillende opties, wij helpen u graag! Laten we van deze woning uw nieuwe thuis maken!

- Huurprijzen inclusief gas, watre, licht, TV en Internet
- Borg 1 maandhuur
- Servicekosten € 44,50 per maand

-Als u deze mooie huurwoning wil bezichtigen dan verzoeken wij u vriendelijk ons een mail te sturen
Oppervlaktes
Gebruiksoppervlakte 71m2
Financieel
Waarborgsom € 1.975,00
Kale huurprijs € 1.975,00
Servicekosten € 0,00
Locatie
Straatnaam Jufferstraat
Postcode 3011 XM
District Centrum
Plaatsnaam Rotterdam
Provincie Zuid-Holland
Aanbod
Beschikbaar vanaf 21-12-2017
Omschrijving
Omschrijving Leven met alle luxe van een hotel, voor long en short stay! Jufferstraat, Rotterdam Centrum Wonen in een schitterend appartement met alle luxe services van een hotel, Domica Rotterdam maakt het mogelijk met deze appartementen in de “Scheepmakerstoren/TwentySeven”. Deze appartementen zijn al te huur vanaf 1 maand. In de toren zijn verschillende appartementen beschikbaar met 1 of 2 slaapkamers en 2 luxe penthouses. De appartementen zijn volledig gemeubileerd en worden verhuurd inclusief de volgende services: • Gas/water/licht • TV & Internet • Gebruik gym • Parkeerplaats • Wasmachine & droger in algemene ruimten • Wasservice 1x per week • Conciërge in de avonduren Bedenk hoe het zal zijn als u elke dag met een lach wakker wordt! Dat is wat wonen in dit appartement met u zal doen. Dit appartement van 75m2 met 1 slaapkamer en 1 badkamer ligt centraal in een van de meest dynamische wijken van Rotterdam, ‘de Stadsdriekhoek’. Deze toren reflecteert precies wat Rotterdam is, vol energie en modern! De lift brengt u op een van de etages waar uw appartement gelegen is. Het vele licht dat door de grote ramen naar binnen valt maakt de woonkamer tot een fijne lichte plek. De woonkamer is volledig ingericht met kwalitatieve meubels van Rivera Maison. Vanaf het aangrenzende balkon heeft u waanzinnig uitzicht over het waanzinnige Rotterdam! De keuken is voorzien van alle luxe apparatuur zodat koken thuis een feestje wordt! Liever een hapje buiten de deur eten? Ook dat is geen probleem. Door de centrale ligging van dit appartement heeft u binnen enkele minuten toegang tot verschillende restaurantjes, cafés en terrasjes. De slaapkamer is uitgerust met een 2-persoons box spring en voldoende kastruimte. De luxe badkamer heeft een bad en een aparte douche. Let op! In deze toren zijn meerdere appartementen beschikbaar. Hoewel de appartementen vergelijkbaar zijn, zijn deze foto’s een impressie. De werkelijkheid kan afwijken. Vraag ons naar de beschikbaarheid en verschillende opties, wij helpen u graag! Laten we van deze woning uw nieuwe thuis maken! - Huurprijzen inclusief gas, watre, licht, TV en Internet - Borg 1 maandhuur - Servicekosten € 44,50 per maand -Als u deze mooie huurwoning wil bezichtigen dan verzoeken wij u vriendelijk ons een mail te sturen
Faciliteiten
Oplevering FURNISHED
Type
Type object Bovenwoning
Ander object?
Niet het object dat je zoekt? Registreer snel en laat ons zoeken!
Registreren

Favorieten
Maak favoriet en vindt hem makkelijk terug
Maak favoriet

Volgen
Ontvang een e-mail bij elke wijziging
Volg object

Bel mij terug