Domica

33 proprietà sono stati noleggiati negli ultimi 30 giorni.
Domica Breda

Domica Breda

Vughterstraat 150 5211 GN 'S-HERTOGENBOSCH
HUURWONINGEN BREDA

Wil je wonen in de gezelligste stad van Nederland? Dan zit je bij Breda goed. In Breda is er altijd wat te beleven, mede door de vele kroegjes, restaurants en andere uitgaansgelegenheden. Gevoelsmatig is Breda een dorp, maar met de uitstraling en mogelijkheden van een grote stad.

WONEN EN HUREN IN BREDA
Er zijn vele bezienswaardigheden in Breda zoals: het historische kasteel, het Spanjaardsgat of het Begijnhof, maar ook het moderne popcentrum de Mezz. Verder kun je ook heerlijk ontspannen in Valkenberg, het groene hart dichtbij de binnenstad van Breda. Of een lekker dagje varen over de Singels van Breda.

Ben je nog niet overtuigd om in Breda te komen wonen? Bekijk dan eens ons aanbod van huizen te huur in Breda.

bekijk ons aanbod

IK WIL HUREN IN BREDA
Wij tonen je graag de meest plezierige woningen die op dit moment te huur zijn staan. We kunnen je voorzien in een ruime keuze huurwoningen om uit te kiezen. Voor studenten, jonge gezinnen, alleenstaanden en expats. Ons werkgebied is groot Breda, van Zundert tot Zevenbergschen Hoek en van Etten-Leur tot Oosterhout.

Kijk voor een eerste oriëntatie bij het complete aanbod van huurwoningen in Breda. Of schrijf je meteen in als woningzoekende om woningen te kunnen bezichtigen. Door onze snelle en effectieve manier van werken kun je al een woning binnen 24 uur huren.

Squadra di Domica Breda

Social