Domica

33 proprietà sono stati noleggiati negli ultimi 30 giorni.
Domica Amstelveen

Domica Amstelveen

P/a Singel 370 1016AH AMSTERDAM

Amstelveen is een populaire gemeente, waar altijd wat te doen is. Door de centrale ligging, legio voorzieningen en goede verbinding met Amsterdam en Schiphol is Amstelveen een gewilde de stad om te werken of te verblijven. Domica Amstelveen weet hier alles van! 

Ben je snel op zoek naar een appartement, studio of tussenwoning of villa in Amstelveen? Bij Domica Amstelveen hebben wij een breed aanbod woningen in alle prijsklassen in deze gemeente. Wil je rustig wonen nabij het Amsterdamse Bos of meer nabij de voorzieningen van Stadshart Amstelveen. Alles kan!

Wij zijn dagelijks voor onze klanten op zoek naar leuke nieuwe huurwoningen in Amstelveen Als actieve en succesvolle verhuur-makelaar zijn wij continu op zoek naar uitbreiding en verbreding van ons woningaanbod. Heb je een woning te huur, bijvoorbeeld omdat verkoop lastig verloopt, en je wilt verhuren onder de Leegstandswet? of ben je (institutioneel) belegger, en zoek je naar een betrouwbare, stabiele en professionele partner voor verhuur en beheer van je portefeuille? Dan staat Domica Amstelveen graag voor je klaar!

Meer weten? Een afspraak maken? Direct inschrijven als woningzoeker? Bel of mail naar Domica Amstelveen. De verhuurmakelaars van Domica staan dagelijks voor je klaar.

 

Rabobank: BIC RABONL2U

IBAN: NL06RABO0303839546.RABONL2U

Kvknr. 63245205

BTWnr. NL855153349 

 

Social