Beheer van uw woonruimte

Stel: u bezit één of meerdere woningen in de omgeving van Enschede, Hengelo, Almelo, Oldenzaal of Haaksbergen. U heeft goede huurders, maar af en toe ook verhuur mutaties. Omdat u ook druk bent met uw eigen zaken, heeft u de energie niet om alles zelf te regelen. Hier kan Domica Enschede u in veel zaken voorzien. 

Domica Enschede is een Verhuurmakelaar in de regio Twente die zich bezig houdt met het presenteren van uw vastgoed, het werven en selecteren van goede kandidaten, het screenen hiervan en natuurlijk de gehele administratieve afhandeling, zoals de huurovereenkomst en de oplevering. Daarnaast heeft Domica Enschede ook een partner die het beheer van woonruimtes op zich neemt. Wanneer u kiest voor het beheer van uw woning bij een betrouwbare partner, dan heeft u geen omkijken meer naar uw huurders en naar het verhuurde. En daar doet u het toch ook om? U wilt geen huurders, maar u wilt rendement, zonder veel gedoe en gezeur van huurders. Juist daarvoor zijn wij.

Wij regelen het innen van de huurpenningen en sturen u maandelijks een secuur overzicht. Is er iets stuk dat gerepareerd moet worden? U wordt hiervoor niet gebeld, wij wel. En wij regelen het. Het enige dat u maandelijks moet doen is het checken van uw bankrekening!

Beheren is een vak apart. Daarom mag Domica Enschede niet zelf uw vastgoed beheren, maar besteden wij dit uit naar onze betrouwbare partner Vastgoedbeheer Keizer. Een portefeuille die inmiddels oploopt naar grote getallen zorgt voor goede referenties.

Informatie over verhuur en beheer van uw vastgoed of woningen?
Bel Domica Enschede 053-7820500 en wij helpen u graag renderen!