Domica Amsterdam, jouw aanhuurmakelaar

Een geschikte huurwoning vinden in Amsterdam is een lastige opgave. De vraag naar huurwoningen in Amsterdam is groot, het aanbod  daarentegen is gering. Zeker als je niet bekend bent in Amsterdam loop je tegen veel zaken aan zoals de verschillende Amsterdamse stadsdelen zeggen je niet zoveel, de lokale regelgeving is je onbekend, er is schaarste in huurappartementen, parkeren is lastigof het ontbreekt je simpelweg aan tijd om bezichtigingen in te plannen.

Kortom: wil je goed begeleid worden tijdens de zoektocht naar een geschikte huurwoning in Amsterdam? Neem dan een aanhuurmakelaar van Domica Amsterdam in de arm. Hij of zij beschikt over een uitgebreid netwerk en is op de hoogte van al het nieuwe woningaanbod en kan je volledig begeleiden bij de zoektocht naar je nieuwe thuis  

Je Domica aanhuurmakelaar begeleidt je tijdens bezichtigingen en kan alles vertellen over de hotspots in een bepaald Amsterdams stadsdeel, de verbinding per openbaar vervoer naar je werk, screent de verhuurder, het huurcontract en jouw Domica aanhuurmakelaar onderhandelt bovenal om voor jou de beste deal  te realiseren. Expats worden door onze aanhuurmakelaars uiteraard in de Engelse taal begeleid.

Waarom een aanhuurmakelaar in de hand nemen?
•    Binnen enkele dagen je nieuwe  thuis in Amsterdam vinden
•    Geen wachtlijsten
•    Onderhandelen over de huurprijs
•    Begeleiding bij het gehele proces, contractuele en financiële afwikkeling tot en met  de sleuteloverdracht

 Kort gezegd kent de aanhuurmakelaar de markt én de stad Amsterdam. Hij of zij adviseert en begeleidt je in alle opzichten bij het vinden van je nieuwe thuis is Amsterdam! 

De verhuurmakelaars van Domica Amsterdam informeren je graag naar de mogelijkheden van het inschakelen van een Domica aanhuurmakelaar en de kosten voor het plaatsen van een zoekopdracht bij Domica Amsterdam.

Domica Amsterdam:  Vertrouwd, betrokken en persoonlijk! Bel ons op 020-6391149.