Woning huren via een Makelaar

Een woning huren is niet zo moeilijk. Via verschillende websites is het snel mogelijk om een woning te huren in Enschede, Hengelo, Almelo of omliggende steden en dorpen.
Toch zijn er veel valkuilen waar men vaak intrapt. Is de huurprijs bijvoorbeeld correct? Is er bij beëindiging van de huurovereenkomst gelet op de staat van het gehuurde in het begin?
Daarom is het goed om ook bij het huren van een woning een Makelaar in de arm te nemen die je kan begeleiden bij de te nemen stappen. De Verhuurmakelaar houdt zich louter bezig met verhuuractiviteiten en kent de markt en de eigenaren waar hij voor verhuurd. De Verhuurmakelaar kan precies vertellen welke rechten en plichten je als huurder hebt. Wanneer de Verhuurmakelaar in opdracht van jou als woningzoeker werkt is het ook mogelijk dat de makelaar zaken voor je regelt die je vooraf niet verwacht. Denk bijvoorbeeld aan een optie als een huurvrije periode. Dit kan je veel geld opleveren of besparen.
Kennis van de markt, van woningen en van verhuur; daarom kies je voor een Verhuurmakelaar van Domica Enschede. Neem contact met ons op via 053-7820500 of per mail enschede@domica.nl