Laat Domica Rotterdam u helpen bij het vinden van een juiste huurwoning

Word u ook zo moedeloos van alle verhuurmakelaars die hun woningaanbod op hun website net verhuurd hebben?De huurmarkt is fors in beweging in Rotterdam en omgeving. Huuraanbod wordt snel verhuurd tegenwoordig en u vist regelmatig achter het net.

Domica Rotterdam biedt hiervoor de oplossing, u kunt op basis van NO CURE NO PAY Domica inschakelen in uw zoektocht naar uw droomwoning. Wij worden dan uw aanhuur makelaar.

Op deze wijze helpen wij dagelijks mensen aan een nieuwe huurwoning

Als u bij ons een zoekopdracht doorgeeft, ondersteunen en begeleiden wij u bij het zoeken tot we de woning hebben gevonden die bij u past. Wij hebben exclusief woningaanbod en goede contacten dankzij jarenlange ervaring. Wij doorzoeken daarbij de huurwoningmarkt, zodat wij u kunnen voorzien van de juiste huurwoning

Als de geschikte woonruimte is gevonden begint de bemiddeling. Om voor u een zo gunstig mogelijke huurovereenkomst te regelen, zullen wij in onderhandeling gaan met de verhuurder. Daarbij werken wij uitsluitend in uw belang. U betaalt ons pas als u een huurovereenkomst heeft waarin u uzelf helemaal in kunt vinden.

Dat is Domica Rotterdam, laat ons u helpen in uw zoektocht naar woonruimte.