Uw huis verhuren in Deventer via een lokale verhuurmakelaar

De verhuurmakelaars van Domica Deventer hebben veel ervaring op de Deventerse markt en voorzien u graag van informatie over de mogelijkheden en risico's van verhuurder en adviseren u onder andere over de huurprijs en profiel van huurder. 

Domica heeft veel vraag naar huurwoningen, kamers, appartementen en woningen in de regio Deventer. Onze geselecteerde kandidaat huurders; bedrijven, expats en particulieren zijn dringend op zoek naar allerlei soorten huurwoningen in Deventer.

Deventer is een oude Handelsstad in het oosten van Nederland. De stad ligt aan de rivier de IJssel. Deventer is een van de vijf oudste steden van Nederland en heeft bijna 100.000 inwoners. Deventer kent veel bezienswaardigheden, zoals het Bergkwartier, de Broederenkerk, het Speelgoedmuseum Deventer en het Vogeleiland. Ook in andere plaatsen rondom Deventer, zoals Zutphen en Lochem, kunt u uw woning verhuren. De verhuurmakelaars van domica Deventer informeren u graag!

Door uw woning te plaatsen op de website van www.domica.nl en op verschillende andere woningwebsites brengen de verhuurmakelaars van Domica uw woning bij zoveel mogelijk potentiële huurders onder de aandacht. Ook wordt uw woning naar ons gehele huurdersbestand aan woningzoekenden in Deventer gemaild.

U kunt bij Domica Deventer terecht voor onder andere leegstandswetverhuur, kamerverhuur of verhuur tijdens vakantie. De huurder wordt door de medewerkers van Domica Deventer gecontroleerd op antecedenten, identiteit en kredietwaardigheid. Wij stellen een waterdicht huurcontract op, zijn aanwezig bij de sleuteloverdracht en doen een inspectie van de woning voor en na de verhuurperiode.