Domica Rotterdam, bemiddelt en beheert uw vastgoed bij tijdelijke verhuur van uw huurwoning in Rotterdam

Gaat u als huiseigenaar in het buitenland werken of voor een lange tijd op vakantie en wilt u uw woning verhuren? Of bent u een huiseigenaar en wilt u zo snel mogelijk uw woning verhuren? Dan is Domica Rotterdam uw verhuur makelaar!
Wij bieden u de garantie dat uw woning zo snel mogelijk wordt verhuurd. Al onze huurders worden grondig gescreend waardoor u zekerheid heeft van een goede samenwerking met Domica. Klanttevredenheid is onze kernwaarde en daarom erg belangrijk voor ons, daarom kunt u er zeker van zijn dat het een goede keuze is om bij Domica Rotterdam uw woning te verhuren!
Zowel gestoffeerde als gemeubileerde woningen en appartementen in Rotterdam en omstreken vallen onder de interesse van Domica Rotterdam.  Van kleine studio’s tot grote landhuizen heeft Domica Rotterdam in het assortiment, dus ook uw woning is interessant voor ons!
Door onze snelle en professionele werkwijze is uw woning binnen no time verhuurt aan een van onze vriendelijke huurders. Zodat zowel u als de huurder tevreden is en dat is voor ons het belangrijkst.
Bent u enthousiast geworden? Kom dan gerust langs bij ons kantoor of bereik ons via:
E: Rotterdam@domica.nl 
T: 010-2680024