Gestoffeerde en gemeubileerde woningen in Spijkenisse gezocht

Heeft u een gestoffeerde woning , studio of gemeubileerd in Spijkenisse te huur ? Domica zoekt moet spoed huurwoningen in Spijkenisse . U vertrekt binnenkort naar het buitenland? Of bent u een particulieren vastgoedbelegger en in het bezit van meerdere woningen in Spijkenisse? Dan is Domica Rotterdam naar u op zoek!

Domica Rotterdam is een van de grootste en beste verhuurmakelaars van Rotterdam. Al jaren verzorgen wij snel en vakkundig huisvesting voor met name expats, maar ook voor particulieren kunnen bij Domica terecht. Doordat wij veel woningen verhuren zijn we ook steeds op zoek naar nieuw aanbod, zowel gestoffeerd als gemeubileerd. Heeft u één of meerdere woningen in uw bezit in Spijkenisse en bent u op zoek naar een betrouwbare en vakkundige verhuurmakelaar? Wacht dan niet langer en neem contact op met Domica Rotterdam. Wij helpen u snel en vakkundig aan een betrouwbare huurder

Domica gaat zeer deskundig te werk in het huurproces. Zo worden al onze huurders grondig gecheckt voordat ze mogen huren en verzorgen wij altijd een waterdicht huurcontract. Dit allemaal om de samenwerking tussen huurder en verhuurder zo aangenaam mogelijk te maken.

Enthousiast geworden? Neem dan contact op met ons kantoor om uw mogelijkheden te doorspreken.

E: rotterdam@domica.nl
T: 010-2680024