Domica Rotterdam helpt u bij het presenteren van uw woning

Het verhuren van uw woning in Rotterdam begint met een goede presentatie. U wilt natuurlijk een kwalitatief goede huurder voor uw huurwoning in Rotterdam. Door de woning op een goede manier te presenteren trekt u ook vaak goeder huurders aan.  Domica Rotterdam geeft u graag advies.

Er staan op het internet honderden huurwoningen. Een potentiele huurder die op zoek gaat zal ongemerkt zijn eerste screening doen op basis van de foto’s. Dit is menseigen, het is daarom heel belangrijk dat er duidelijke en mooie foto’s worden gemaakt. De foto’s moeten worden gemaakt met een professionele camera om de woning optimaal te kunnen presenteren.
Als er medewerkers van Domica Rotterdam foto’s komen maken is het een voorwaarde dat de woning schoon en opgeruimd is. Een vieze of rommelige woning is een  ‘No Go’ en zal potentiele huurders altijd afschrikken. Daarnaast is het belangrijk dat al de persoonlijke spullen uit het zicht zijn, denk hierbij  aan foto’s en andere persoonlijke eigendommen.  De foto’s van uw huurwoning worden op veel verschillende platforms ( websites ) geplaatst, waardoor de foto’s veel bekeken zullen worden. Het is dan niet nodig dat uw foto’s met persoonlijke eigendommen overal te zien zijn!

De vastgoedspecialisten van Domica Rotterdam voorzien u graag van advies. Maak gerust een vrijblijvende afspraak zodat we uw mogelijkheden met u kunnen doorspreken.

E:-mail rotterdam@domica.nl   of telefonisch 010-2680024