Franchiseorganisatie Domica zoekt Mobiele Makelaar voor regio Zeeland

Heb jij ambitie en ondernemersgeest? Heb je affiniteit met de dynamische onroerend goed markt en ben je bekend in Zeeland? Dan heb jij alles in je om succesvol Mobiele Makelaar te worden bij én met Domica, de grootste verhuurmakelaar van Nederland. Domica heeft thans 19 franchisenemers, maar wij willen graag uitbreiden naar landelijke dekking en zijn dus op zoek naar jou!

Domica biedt startende ondernemers een vliegende start met de Domica Staterskit; een compleet ondernemerspakket waardoor je meteen kunt starten als Domica verhuurmakelaar in Zeeland.

De Domica Starterskit omvat o.a.: een lease auto in de Domica huisstijl, een laptop met alle Domica programmas en bestanden, een lokaal telefoonnummer, inhoudelijke- en commerciële trainingen, drukwerk, POS-materiaal en natuurlijk de ondersteuning van het Domica team.

Ook als startende ondernemer in Zeeland voel jij je thuis bij Domica! Meer informatie over het mobiele makelaarsconcept kun je nalezen op de website van Domica. 

Enthousiast geworden over de mogelijkheden van Mobiele Makelaar bij Domica in Zeeland,


Domica Nederland informeert je graag naar je mogelijkheden bij Nederlands grootste verhuurmakelaar. Bel snel naar 088-0402500 of mail naar demobielemakelaar@domica.nl