Appartement huren bij Domica sociale sector Amsterdam

Appartement huren sociale sector in Amsterdam, Domica Amsterdam helpt!

 
Bent u op zoek naar een huurwoning in de sociale sector in Amsterdam? Domica Amsterdam helpt u graag aan een sociale huurwoning. In de sociale sector bieden wij verschillende huurwoningen aan in Amsterdam en directe omgeving.
 
Het is niet gemakkelijk om snel aan een goedkoop appartement of huis te komen in Amsterdam. Wanneer u in aanmerking wilt komen voor een sociale huurwoning komt u in Amsterdam vaak op een wachtlijst te staan waardoor u jaren moet wachten op een woning. Bij Domica kunt u altijd direct terecht om een woning huren. U kunt direct woningen bezichtigen en wij hanteren dus ook geen wachtlijst. Voor u wordt het dus erg makkelijk om een woning te huren in Amsterdam in de sociale sector.
 
Wat is een sociale huurwoning?
Wanneer een woning in de verhuur gaat, wordt er een puntentelling gedaan. Wanneer de woning niet meer dan 143 punten krijgt toegewezen, is het een sociale huurwoning. De huurprijs is dan ook niet hoger dan €681,02. Domica Amsterdam biedt u deze huurwoningen ook aan. Wanneer u dus niet op een wachtlijst terecht wilt komen en dus in de sociale sector een woning zoekt, kunt u bellen met één van onze verhuurmakelaars in Amsterdam. Zij staan u graag te woord en zij nemen graag het actuele woningaanbod met u door.

Snel een huurwoning of appartement vinden in Amsterdam, Domica Amsterdam is de sleutel tot succes. Bel 020-6391149.