Woning verhuren aan ASML

Domica Eindhoven heeft met ASML wekelijks contact om zo hun vraag naar huurwoningen optimaal te kunnen bedienen. Wilt u uw huis verhuren aan ASML dan is het van belang dat uw woning aan een aantal criteria voldoet. Omdat ASML voornamelijk voor tijdelijke medewerkers huisvestiging zoekt willen ze dat alles voor de huisvestiging geregeld is. Zo wil ASML vaak nette gemeubileerde woningen en willen ze vaak dat het gas, water, elektra en internet in de huurprijs verrekend zit. Zo blijft voor ASML alles overzichtelijk en betalen ze 1 factuur voor elke woning. Domica Eindhoven zal (bij beheer) de latere verrekening doen voor het werkelijke verbruik van gas, water en elektra zodat u niet voor het extra verbruik opdraait. Omdat de medewerker van ASML zich voornamelijk op zijn werk wil richten wordt ook vaak de schoonmaak door Domica Eindhoven geregeld. Zo is de medewerker volledig voorzien en ben u als verhuurder zeker van een net onderhoudt van uw woning. 

ASML
ASML is een Nederlands hightechbedrijf en een van de belangrijkste leveranciers van machines voor de halfgeleiderindustrie, in het bijzonder steppers en scanners, die worden gebruikt bij het maken van chips. Het hoofdkantoor en bedrijvencomplex van ASML staat in Veldhoven, waar zowel research and development en assemblage in cleanrooms plaatsvindt. Het voormalige hoofdkantoor wordt nu benut door assembléon. Het bedrijf heeft tevens zestig servicepunten in veertien landen ter ondersteuning van de plaatsing en levering van machines en reserve-onderdelen.

Woning verhuren aan ASML
Bent u geïnteresseerd in verhuren aan ASML of andere bedrijven en bent u benieuwd of u woning hieraan voldoet? Neem dan contact met Domica Eindhoven. Wij zullen met u bespreken wat u het beste kunt doen om uw woning interessant te maken voor ASML. Vraag altijd de standaard inventarislijst op en de condities om te verhuren aan ASML. Neem voor meer informatie contact op met uw adviseur bij Domica Eindhoven. Telefoonnummer 040-7820040.