Domica

34 proprietà sono stati noleggiati negli ultimi 30 giorni.

Bordeslaan, 5223 ML 's-Hertogenbosch

Bordeslaan, 5223 ML 's-Hertogenbosch
€ 1.595,- mo

Generale

Luxe gemeubileerd appartement in de populaire wijk "Paleiskwartier"!!

Op loopafstand van het centraal station en het centrum gelegen, royaal 3 kamerappartement met uitzicht over de stadsvijver en een privé-parkeerplaats in de onderliggende garage.

De woning:

Entree/gang met de videofooninstallatie en een verbinding met de heerlijk ruim bemeten sfeervolle woonkamer met een schuifpui naar h... Maggiori info

Caratteristiche

Informazioni generali
Numero di riferimento DDB01941
Prezzo € 1.595,- al mese (costi di servizio incl., arredato)
Deposito € 3.190,-
Vuoto
Vuoto Arredato
Stato Affittato
Accettazione Per consultazione
Ottenibile da Martedì 1 agosto 2017
Diritti di proprietà Lot Whole
Costruzione
Tipologia immobile APPARTAMENTO, GALLERIA APPARTAMENTI, appartamento
Piano 4 ° Piano
Tipo di costruzione Immobiliare esistente
Periodo di costruzione 2004
Superfici
Dimensione del lotto 110 m²
Superficie calpestabile 110 m²
Contenuto 290 m³
Suddivisione
Numero di piani 1
Numero di stanze 3 (2 le cui camere da letto)
Caldaia
Combiboiler
Dotazione
Parcheggio Parcheggio

Descrizione

Luxe gemeubileerd appartement in de populaire wijk "Paleiskwartier"!!

Op loopafstand van het centraal station en het centrum gelegen, royaal 3 kamerappartement met uitzicht over de stadsvijver en een privé-parkeerplaats in de onderliggende garage.

De woning:

Entree/gang met de videofooninstallatie en een verbinding met de heerlijk ruim bemeten sfeervolle woonkamer met een schuifpui naar het zonnige op het zuidwesten gesitueerde balkon vanwaar een vrij uitzicht over de stadsvijver. Direct grenzend aan de woonkamer is de halfopen woonkeuken(Bulthaup) welke beschikt over een prachtig design en is uitgerust met diverse inbouwapparatuur waaronder een oven, een vaatwasser en een 4-pits kookplaat.

Vanuit de centrale gang zijn tevens de slaapvertrekken bereikbaar. De ouderslaapkamers is voorzien van een ruim 2-persoons bed en een grote kast in hoekopstelling. De tweede slaapkamer is op dit moment in gebruik als werkkamer.

Vanaf de gangzijn ook het toilet, de badkamer en de praktische berging bereikbaar. In deze berging bevindt zich het aansluitpunt voor de droog- en wasapparatuur. De badkamer beschikt over een keurge wastafel en een mooi afgewekte inloopdouche. Het gehele appartement is goed onderhouden en bijzonder stijlvol afgewerkt met o.a. een fraaie houten vloer en moderne kleurstellingen. De ruimte, kwaliteit in de afwerking, de gunstige ligging t.o.v. van het centrum, centraal Station en de diverse uitvalswegen en natuurlijk de bijzondere moderne architectuur van het Paleiskwartier, maken dit appartement tot een ideale combinatie.

Mocht u de woning graag willen bezichtigen of wilt u graag meer informatie? Neem dan direct contact op met ons kantoor op 073-6128110 of denbosch@domica.nl. U mag natuurlijk ook altijd binnenlopen bij ons kantoor aan de Schaarmeesterstraat 194 te 's-Hertogenbosch.

Social