Domica

21 proprietà sono stati noleggiati negli ultimi 30 giorni.

Hogeweg 29B, 3814 CC Amersfoort

Hogeweg 29B, 3814 CC Amersfoort
€ 725,- mo

Generale

WEER BESCHIKBAAR
Wilt u wonen op een A-locatie? Wilt u lopend naar het centrum, en wilt u een compleet nieuw appartement wat zeer luxe is afgewerkt?! Dit is uw kans! Cityside Apartments ontwikkelt 109 nieuwbouw appartementen aan de Hogeweg welke 1 januari 2018 worden opgeleverd. Het complex heeft een eigen CityGym (enkel toegankelijk voor bewoners), een overdekte en afgesloten fietsenberging en... Maggiori info

Caratteristiche

Informazioni generali
Numero di riferimento AMF01746
Prezzo € 725,- al mese
Deposito € 893,50
Costi per servizi € 73,50
Elettricità € 35,-
Gas € 45,-
Imbottito
Imbottito Imbottito
Stato Affittato
Accettazione Per lunedì 1 gennaio 2018
Ottenibile da Lunedì 1 gennaio 2018
Diritti di proprietà Lot Whole
Costruzione
Tipologia immobile APPARTAMENTO, APPARTAMENTO CON SCALA CONDIVISA, appartamento
Piano 2 ° Piano
Tipo di costruzione Immobiliare esistente
Periodo di costruzione 2017
Superfici
Dimensione del lotto 39 m²
Superficie calpestabile 39 m²
Contenuto 120 m³
Suddivisione
Numero di piani 1
Numero di stanze 2 (1 la cui camera da letto)
All'aperto
Tipo Terrazza solarium
Orientamento Meridionale
Caldaia
Combiboiler
Dotazione
Parcheggio Parcheggio
Giardino disponibile

Descrizione

WEER BESCHIKBAAR
Wilt u wonen op een A-locatie? Wilt u lopend naar het centrum, en wilt u een compleet nieuw appartement wat zeer luxe is afgewerkt?! Dit is uw kans! Cityside Apartments ontwikkelt 109 nieuwbouw appartementen aan de Hogeweg welke 1 januari 2018 worden opgeleverd. Het complex heeft een eigen CityGym (enkel toegankelijk voor bewoners), een overdekte en afgesloten fietsenberging en parkeerplekken onder en naast het complex. Alle appartmenten beschikken over een eigen berging en balkon.

Eemside Apartments biedt luxe en comfort op één van de beste locaties van Amersfoort. De 109 luxe 2-kamer appartementen zijn gelegen aan de rand van het oude stadscentrum en nabij de uitvalswegen richting de A1/A28.

Indeling:
Bij binnenkomst treft u de woonkamer, de wanden hier zijn voorzien van glasvezelbehang en zijn geschilderd in neutrale kleuren. De PVC vloer is werkelijk prachtig en natuurlijk zeer onderhoudsvrij. De mooie gordijnen zijn verduisterend en eveneens neutraal gekleurd. Er is een open keuken aanwezig voorzien van koelkast, keramische kookplaat, spoelbak, combimagnetron, afzuigkap en aansluiting voor de wasmachine. Toegang tot het (zwevend) toilet, het balkon (7m2) en de slaapkamer. De slaapkamer is eveneens voorzien van de afgewerkte wanden, PVC vloer en verduisterende gordijnen. Moderne inloopdouche grenzend aan slaapkamer voorzien van wastafel met bijbehorende spiegel incl. verlichting en handdoekhaakjes.

Bijzonderheden:
- Minimale huurperiode van 12 maanden
- Gunning eigenaar
- De woning wordt inclusief gas/water/elektra/parkeerplaats/servicekosten/stoffering/berging en toegang tot de CityGym verhuurd. De inclusief prijs bedraagt voor dit appartement € 893,50 per maand

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort, bel +31(0)33-4632499 of mail amersfoort@domica.nl

Piante dei piani

Social