Domica

23 proprietà sono stati noleggiati negli ultimi 30 giorni.

Koningin Wilhelminaplein, 1062 KS Amsterdam

Koningin Wilhelminaplein, 1062 KS Amsterdam
€ 6.045,- mo

Generale

Deze appartementen in Amsterdam zijn op een toplocatie gelegen in de hoofdstad van Nederland, waardoor u eenvoudig toegang heeft tot het centrum van Amsterdam, Amstelveen, Schiphol en/of Utrecht

Naast het aanbieden van faciliteiten van wereldklasse en persoonlijke service, zorgen wij ervoor dat uw verblijf in deze appartementen in Amsterdam is net zo speciaal als je wilt dat het is. Als u het v... Maggiori info

Caratteristiche

Informazioni generali
Numero di riferimento DAM02512
Prezzo richiesto € 6.045,- al mese (costi di servizio incl., gas incl., acqua incl., energia elettrica incl., arredato, imbottito)
Deposito € 6.045,-
Accettazione Per consultazione
Ottenibile da Mercoledì 15 febbraio 2017
Diritti di proprietà Lot Whole
Costruzione
Tipologia immobile APPARTAMENTO, APPARTAMENTO AL PIANO SUPERIORE, appartamento
Piano 6 ° Piano
Tipo di costruzione Immobiliare esistente
Periodo di costruzione 2000
Superfici
Dimensione del lotto 210 m²
Superficie calpestabile 210 m²
Contenuto 220 m³
Suddivisione
Numero di piani 3
Numero di stanze 6 (4 le cui camere da letto)
Caldaia
Combiboiler
Dotazione
Parcheggio Parcheggio

Descrizione

Deze appartementen in Amsterdam zijn op een toplocatie gelegen in de hoofdstad van Nederland, waardoor u eenvoudig toegang heeft tot het centrum van Amsterdam, Amstelveen, Schiphol en/of Utrecht

Naast het aanbieden van faciliteiten van wereldklasse en persoonlijke service, zorgen wij ervoor dat uw verblijf in deze appartementen in Amsterdam is net zo speciaal als je wilt dat het is. Als u het verblijf te vinden bij de hotels te formeel en saai of te duur en onbetaalbaar, deze appartementen in Amsterdam is gewoon de accommodatie die u naar op zoek was voor- luxe maar betaalbare, een privé-ruimte die is als een thuis weg van huis.

Alle moderne voorzieningen, een volledig uitgeruste keuken, luxe interieur, de beste in de film, muziek en televisie en een goed uitzicht op de stad vanaf uw balkon-je alles hebt hier dat je ooit van gedroomd.

Het World Fashion vier slaapkamer appartementen zijn drie verdiepingen, waardoor het ruim genoeg voor het hele gezin. Het aanbieden van een volledig ingerichte moderne keuken, twee badkamers, in-house wasmachine en droger, evenals een eigen dakterras. De slaapkamer op de bovenste verdieping is omgeven met ramen, waardoor in natuurlijk licht.

Gelegen tussen 2 metrohaltes, 3 tramlijnen en een treinstation, dat op slechts 6 minuten rijden naar Schiphol, zorgt voor een gemakkelijke toegang tot waar je moet gaan in de stad.

Housekeeping komt wekelijks en een aanvullende informatie handboek wordt verstrekt bij aankomst.

De faciliteiten van het appartement zijn een balkon, schoonmaak, eettafel, vaatwasser, DVD, lift, ingerichte keuken, koelkast, haardroger, verwarming - Gas / Electric, strijken, een wasserij, magnetron, oven, optie parking, douche, thee / koffie docket, televisie en WiFi.

Openbaar parkeren is mogelijk in de buurt van het gebouw complex (reserveren is niet noodzakelijk) en kunnen kosten aan verbonden zijn
Private kelder parkeren is mogelijk bij het hotel (reserveren is noodzakelijk) en kost € 18 per dag of € 250 per maand exclusief BTW.

LET OP! Deze appartementen zijn beschikbaar voor een periode vanaf 7 dagen t/m maximaal een jaar. Het tarief van 6045,- EURO is gebasseerd op een periode van 1 maand. Langere of kortere periode en beschikbaarheid op aanvraag.

De documentatie en informatie die wij nodig hebben van een kandidaat huurder om deze aan te kunnen dragen bij de verhuurder zijn:

-NAW-gegevens
-E-mailadres
-Telefoonnummer
-Kopie paspoort(en)
-Kopie arbeidsovereenkomst(en)
-Laatste twee salarisstroken
-Betaalbewijs van ontvangst salaris op bankrekening(en)
-Kopie bankpas van de rekening waarop het salaris ontvangen wordt

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor op +31 (0) 20-639 11 49 of e-mail op amsterdam@domica.nl.

Social