Domica

46 proprietà sono stati noleggiati negli ultimi 30 giorni.

Huissensestraat, 6833 HN Arnhem

Affittato Offerta più competitiva
Huissensestraat, 6833 HN Arnhem
€ 795,- mo

Generale

Wij mogen u aanbieden een mooi ruim 3-kamer appartement met overdekt balkon met vrij uitzicht aan de achterzijde, een eigen berging in de onderbouw en een nette keuken en badkamer.

We hebben het over het appartement aan de Huissensestraat gelegen op de 3e woonlaag van het complex, welke de beschikking heeft over een goed georganiseerde Vereniging van Eigenaren. Het appartement beschikt over ee... Maggiori info

Caratteristiche

Informazioni generali
Numero di riferimento DAR02509
Prezzo € 795,- al mese
Deposito € 795,-
Vuoto
Vuoto Arredato
Stato Affittato
Accettazione Per venerdì 1 settembre 2017
Ottenibile da Venerdì 1 settembre 2017
Costruzione
Tipologia immobile APPARTAMENTO, APPARTAMENTO AL PIANO SUPERIORE, appartamento
Piano 1 ° piano
Tipo di costruzione Immobiliare esistente
Superfici
Dimensione del lotto 70 m²
Superficie calpestabile 70 m²
Contenuto 200 m³
Suddivisione
Numero di piani 1
Numero di stanze 3 (2 le cui camere da letto)

Descrizione

Wij mogen u aanbieden een mooi ruim 3-kamer appartement met overdekt balkon met vrij uitzicht aan de achterzijde, een eigen berging in de onderbouw en een nette keuken en badkamer.

We hebben het over het appartement aan de Huissensestraat gelegen op de 3e woonlaag van het complex, welke de beschikking heeft over een goed georganiseerde Vereniging van Eigenaren. Het appartement beschikt over een centrale ligging met bushalte, uitvalswegen, winkelcentra en overige woonvoorzieningen binnen handbereik. Binnen 10 fietsminuten bent u tevens in hartje centrum!

Indeling:
Appartement toegang tot de royale gesloten keuken. De keuken is voorzien van een klassieke keukeninrichting in lichte kleurstelling, uitgevoerd met een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, vriezer en afwasmachine-aansluiting. Via deur toegang tot de badkamer, voorzien van een ruime douche, vaste wastafel en radiator. De ruime zonnige woonkamer is voorzien van een fraaie laminaatvloer. Via de centrale hal toegang tot de 2 slaapkamers, De slaapkamers bieden beiden toegang tot het balkon.

Social