Domica

48 proprietà sono stati noleggiati negli ultimi 30 giorni.

Langgewenst, 1211 BA Hilversum

Langgewenst, 1211 BA Hilversum
€ 1.250,- mo

Generale

In het centrum van Hilversum, direct tegenover het gezellige marktterrein mogen wij u dit moderne 3-kamer appartement aanbieden voor de verhuur. Het appartement is gelegen op de eerste verdieping van een kleinschalig appartementen complex.
Het appartement heeft een ideale ligging ten opzichte van winkels, supermarkten, station NS, uitgaansgelegenheden en restaurants. Ook het populaire poppodium... Maggiori info

Caratteristiche

Informazioni generali
Numero di riferimento DHV00753
Prezzo € 1.250,- al mese
Deposito € 1.250,-
Imbottito
Imbottito Imbottito
Accettazione Per giovedì 1 marzo 2018
Ottenibile da Giovedì 1 marzo 2018
Diritti di proprietà Lot Whole
Costruzione
Tipologia immobile APPARTAMENTO, GALLERIA APPARTAMENTI, appartamento
Piano 1 ° piano
Tipo di costruzione Immobiliare esistente
Periodo di costruzione 1994
Isolamenti Pieno
vetri isolanti
Superfici
Dimensione del lotto 75 m²
Superficie calpestabile 75 m²
Contenuto 225 m³
Area ripostigli esterni superficiali 4 m²
Zona, ripostigli esterni collegati superficiali 3 m²
Suddivisione
Numero di piani 1
Numero di stanze 3 (2 le cui camere da letto)
All'aperto
Posizione Quartiere residenziale
Caldaia
Combiboiler
Dotazione
Riscaldamento Riscaldamento centrale

Descrizione

In het centrum van Hilversum, direct tegenover het gezellige marktterrein mogen wij u dit moderne 3-kamer appartement aanbieden voor de verhuur. Het appartement is gelegen op de eerste verdieping van een kleinschalig appartementen complex.
Het appartement heeft een ideale ligging ten opzichte van winkels, supermarkten, station NS, uitgaansgelegenheden en restaurants. Ook het populaire poppodium ‘De Vorstin’ bevindt zich op steenworp afstand.

Indeling:
Middels de centrale entree betreed u het appartementencomplex. Bij binnenkomst treft u aan uw linkerkant het bellenplateau en brievenbussen aan en middels de trap of lift bereikt u uw eigen verdieping.

Eenmaal uw verdieping bereikt komt u bij de voordeur waarna u in de ruime hal terecht komt. De hal geeft u toegang tot alle vertrekken van dit appartement. Aan de rechterkant treft u de grootste slaakkamper aan. Hier is voldoende ruimte voor een tweepersoonsbed en een grote kledingkast. Aan de linkerkant treft u de tweede slaapkamer aan. Deze slaapkamer is goed te gebruiken als kantoor, studeer of kinder kamer. De badkamer, aan de andere kant van de hal, is voorzien van een ligbad met douche en een dubbele wastafel.

Aan de voorzijde van het appartement treft u de woonkamer aan. De woonkamer is bijzonder licht te noemen door de vele raampartijen en gemakkelijk in te delen met een zit en eet gedeelte. Het afwerkingniveau is fraai te noemen en er is een nette laminaatvloer. Tevens kunt u via de woonkamer het zonnige balkon betreden.

Bijzonderheden:
- Beschikbaar voor minimaal 12 maanden
- Huurprijs is exclusief gas, water en elektra. Deze worden gemuteerd op eigen naam
- Het appartement wordt gestoffeerd opgeleverd
- Berging in onderbouw
- Parkeergelegenheid voor één auto
- Gunning eigenaar

Voor meer informatie of het bezichtigen van dit appartement kunt u contact opnemen met Domica Hilversum via 035-2018411 of hilversum@domica.nl

Social